2777
2789
عنوان

گذشته ی شوهرم داره دیوونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونستم, ولی فک میکردم چون عاشقمه خوشبخت میشم, که بعدا فهمیدم چن ماه قبل خواستگاری من برای اون خانو ...

پس اون خانوم نخواسته همسرتو

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 
نمیدونم چرا حس مبکنم خودش فک میکنه اون سرتر بوده, از رفتاراش اینطوری خس میکنم و از رفتارای مادرشوهرم ...

حتی اگر دید مادر شوهرت نسبت به جاریت این باشه دلیل نمیشه نسبت به خواهرشم همین دیدو داشته باشه افکار مسمومم از خودت دور کن 

عزیزم جاریت مشکل نداره با شوهرت که خواهرشو طلاق داده؟ علت طلاقشون چی بوده؟

نه مشکلی نداره, مجبورن بسازن باهم, علت طلاق این بوده که خانواده جاریم کلا اعتقادی به حجاب تدارن, قلیون میکشن, با نامحرم کلا راحتن, ولی شوهر من مخالفه, به منم نمیگه چادر سر کن, من موهام همیشه بیرونه, ارایش دارم, لاک دارم, رژ جیغ و... ولی جلو نامحرم مو باز نمیگرزم و با همه دس نمیدم, چون خوشش نمیاد و خودمم اعتقاداتم اجازه نمیده

این اتفاق تو فامیل شوهر منم افتاده ولی دیگه خواهر اون رفت و آمد نمیکنه چقدر جالبه جاریت راحت میاد و ...

جاریم انقدجذابه و چیزی کم نداره که فامیل حیرونشن, من با اینکه تحصیلاتم بالاتره و هنرمندم و خوشگلتر از اونم, ولی هرچقدم خوب باشم به پای اون نمیرسم, معلومه از خانواده ی باکلاسیه, باباش معاون بانکه ولی بابای من راننده ی بین المللیه, خودت برو خساب کن بقیشو

شوهر منم قبل من عقد کرده بود ولی توافق نداشتن زود جدا شدن.حالا برعکس اون اوایل آشنایی خیلی بدشو میگف ...

چندین بار شوهرم بعش گفته هدفت از اینکه هی خانوممو گیر میاری این خرفارو میگی چیه, یه مدت ولم کرده ولی باز شروع کرده,وقتیم چیزی در مورد اون خانوم میگه, میگه به پسرم نگیا

جاریم انقدجذابه و چیزی کم نداره که فامیل حیرونشن, من با اینکه تحصیلاتم بالاتره و هنرمندم و خوشگلتر ا ...

اصلا مقایسه نکن

هر چی

با شوهرت مهربون باش

اونقدر که کلا فراموشش کنه

میدونم سخته ولی کاریه که شده

خودتم که خوشگلی دیگه مهم نیست