2777
2789

سلام دوستان من ۲۲ تیر پریود شدم  دوم مرداد روز ۱۲ پری بود رفتم سونو یه فولیکول۱۶ داشتم سمت چپم... اقدام شروع کردم عفونت داشتم مترونیدازولم همراه اقدامم میخوردم .. الان ۹ روز مونده ب موعدم از غروب چنددقیقه حس پری کمردرد داشتم دلدرد خفیف.الان کمردرم هنوزم دارم خفیف . اما یه لحظاتی تخمدانم میگیرع ول میکنه خیلییی خفیف هاا. ‌احتمال داره باردار باشم این ماه؟ همچی خیلی خفیفه شدید نیس

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️

من زیردلم سمت چپ خیلی تیرمیکشه و سفت شده.دقیقا مثل درد پریودمه درحدی که پاهام بی حس میشه.بااینکه حدود یه هفتع پیش پریود بودم ولی این بار پریودیم فرق میکرد همش خون سیاه یا قهوه ای..زیادم نبود

پریشب بی بی زدم اولش یه خط کمرنگ و یه پررنگ اومد بعد از چن ثانیه اون کمرنگه ازبین رفت..صبحشم باز امتحان کردمو همین نتیجه رو داد..ممکنه باردارباشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.