2777
2789
عنوان

رنگ سبز مدفوع نوزاد چهل روزه

9090 بازدید | 32 پست

سلام خانما، پسرم چهل روزشه و خیلی نفخ داره و به خودش میپیچه، من بعد از غذام دم کرده زیره و عسل خوردم ولی بچه ام همه اش به خودش میپیچه و مدفوعش سبز شده و همه اش زور میزنه، من دیگه نمیخوام زیره بخورم، لطفا راهنماییم کنین چی بخورم که برای نفخش خوب باشه و رنگ مدفوعش طبیعی بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون چای نبات و عرق نعنا بخورین. پهلوی بچه رو هم گرم نگه دارین با پارچه ببندین دل و پهلوش احتمالا باد خورده

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

عزیزم پهلوهاش سرماخورده یه دستمال دورپهلوهاش  ببندخوب میشه برای نفخش هم یکم عرق نعنابخورخوب میشه

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

والا به من میگفتن رنگ سبز مدفوع نشونه سرما خوردن پهلو هستش و اگه پهلو رو گرم نگه داری رنگش عادی میشه

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
والا به من میگفتن رنگ سبز مدفوع نشونه سرما خوردن پهلو هستش و اگه پهلو رو گرم نگه داری رنگش عادی میشه

پسر من زردی داشت زرد بود از وقتی خوب شد سبزه

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.