2777
2789
عنوان

مردانی که فقط ادعا دارند...

626 بازدید | 62 پست

مردی که غیرت داره زنشو ناراحت نمیکنه، مردی که غیرت داره به زنش توهین نمیکنه، مردی که غیرت داره زنشو سرزنش نمیکنه مردی که غیرت داره زنشو نمیزنه، مردی که غیرت داره سر زنش داد نمیرنه، مردی که غیرت داره منت نمیزاره... غیرت رو برای مردهای ما اشتباه معنی کردن... غیرت گیر دادن به پوشش زن و حرف زدن با نامحرم و.. اینا نیست... غیرت یعنی معرفت داشتن، مردونگی داشتن... غیرت یعتی زنتو اذیت نکنی، دلشو نرنجونی 

مامان هایی پسر دارید توروخدا غیرت رو به پسرهاتون یاد بدید.. 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مردهای انگشت شماری در این مملکت دیدم

من دو سه تا کلا دیدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
تقریبا درسته

تقریبااااااا؟😒😒

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
من دو سه تا کلا دیدم

جان من؟؟؟؟کجا؟؟؟کووووو

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...