2777
2789
عنوان

سریال بوی باران زد حال بود دیشب

158 بازدید | 15 پست

دیشب سریال بوی باران سهیل گشته شد خیلی ناراحت کننده بود اخه شخصیت سهیل دوست داشتنی ترین بود گناه...!

دلم را،آرزوهایم را،آینده ام را به خدایی می سپارم که یوسف را از عمق چاه به اوج پادشاهی رساند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه من ندیدم. اون پسره میخواست شهادت بده چی شد؟

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

کلن چرته.حیف وقت حتی بطالت که بذاری رو این سریال چرتو..

من اون یکی سریال این دختره نرگس محمدی رو هم نگا نمیکردم و سریال آوای باران رو که همه ایران میدیدن واقعن اذیت میشم که نویسنده و کارگردان خر فرضم کنن

اینم از فرط تنهایی و البته بخاطر خونه باغ خوشکلی که توش بازی میکنن و البته تر بخاطر بازی رویا نونهالی و رضا کیانیان نگا میکردم که از وسطاش معلوم شد چقد چرته...

الانم که دیگه بدتر

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

منم اشتباه کردم چون از بازی نرگس محمدی فوق العاده بدم میاد . بی خودی وقتمم گذاشتم . فقططط اونجای سریال که خانوما تو کارخونه زباله هی میگفتن این دختره خوشگله وای اره خوشگله اینجا چه کار میکنه ...

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۰ 🍁🍁🍁🍁🍁