2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه من دخترای چشم و ابرو مشکی دوس دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلازناییوک بخاطرشوهرخودشون روخیلی ب اب اتیش میزنن نمیپسندم 

میرن لیپونمیدونم بزرگ کردن سینه 

هزارتاعمل هرارجورخلاصه ب خودشون سختی میدن ک چی اقاخوشش بیلدخوب توبت شمابشه اونم اینکارومیکنخ؟دراکثرمواردنه 

اینقدنقطه ضعف نشون ندین 

اگ ازت ایرادمیگیره توهم بگیردقیقامثل خودش 

شماخودتوهرشکلیم بکنی کسی ک ایرادگیره پس کارخودشومیکنه 

بخودت برس خوشگل کن ولی بخاطردل خودت ن خوشامدشوهر

وخدایی که بشدت کافیست
بگو به فلان خر 

😂😂😂

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....

وا،این بشر و به حرفاش گوش نده،به خودت برس خوشگل کن هر جور خوووودت دوست داری.هر چی هم گفت بگو منم پسرای سیکس پک و ماشین فلان و خونه فلان جا دوست دارم.چشم چرونی کرد توام نگاه کن اون دختر و بگو اه اه چقدر چاقه،چقدر زشته،چقدر بد سلیقه‌ای،از خودت تعریف کن.شاد باش،واسه خودت نه اون

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

من اگه باشم میگم منم از مردای اونجوری واونجوری خوشم میاد .یه بار شوهرم گفت مثلا برم زن بگیرم ال و بل منم گفتم منم میرم یه شوهر خوب برا خودم پیدا میکنم دوباره عروس میشم .دزگه همونجا خفه شد وهیچ وقت از این حرفا نمیزنه 😆

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

گفت تو چجوری دوس داری؟گفتم تو برام جذابی ولی مردای مرتب و سنگین که نگاهشون به دخترا نیس برای زنا جذابن،هیچ زنی از مرد هیز خوشش نمیاد،من از لحاظ ظاهری فقط موهام نقطه ضعفه والا تیپ و قیافم بد نیس،یه دختر۷ساله دارم شکمم تخت ،اندامم خوبه بد نیس،ولی بخاطر موهای لعنتیم اعتماد به نفس ندارم

من کلازناییوک بخاطرشوهرخودشون روخیلی ب اب اتیش میزنن نمیپسندم  میرن لیمونمیدونم بزرگ کردن سینه ...

منم خیلی از این کارا میکنم ولی به خاطر دل خودم 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
تو هم میگفتی وای ک چقددد مرده سیکس پک دار جذااااابه

کار اشتباه اشتباهه و توجیحش نمیکنم ولی مقابله به مثل کردن خیلی جاها شرایط رو بدتر میکنه

بازم میگم کار همسرشون درست نیست

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند