2777
2789
عنوان

چرا حسم اینجوره

139 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها خوبین سر یه سری مسائل دارم جدا میشم از همسرم و شکایت و اینا کردم و هر دفعخ میرم دادگاه قاضی شعبه ای که پروندم توشه خیلی شوخ و خنده رو و جونه فک کنم متولد ۶۸ ۶۹ باشه و اینکه اوایل خیلی تیک میزد و یه جوری رفتار میکرد مثلا تتوی روی دستمو دید گفتت تتو  کاری گفتم اره گفت بعد یه دکمه ی پاور برام بزن دوست دارم تتو رو  من تو جوابش گفتم بد نباشه واستون واسه صندلیتون یه وقت از دستش بدین خلاصه هرچی میگه دقیقا با پرویی جوابشو میدم منی که عادت نداشتم تو کل زندگیم اینجور جواب بدم نمیدونم چرا جلو این ادم همش حاظر جوابی میکنم حتی امروزم بهم گفت خودتونو بپوشونین ما میگیم چادر بزنین که فساد جامعه کم بشه منم با پرویی جوابشو دادم که قانون چادر ورداشته شده و گفت نه گفتم من که اینجور شنیدم گفت من اینجا قانون تعین میکنم بهش برگشتم گفتم اره با یه چادر  زدن ما کل فساد جامعه بر طرف میشه مشکلات هم حل میشه 

خلاصه بحثمون میشه هر دفعه میترسم واسه پروندم باهام لج کنه اما نمیدونم چرا پا به پام میاد و بحث میکنه منشیش و دفتر دارشم همه تعجبن که من چطور اینجور حرف میزنم باهاشو چیزی نمیگه  کلا وقتی اونجام پیششم خیلی  دلم میخواد بحث کنم اما وفتی میام خونه پشیمون میشم و میگم نکنه باهام لج کنه و حکم پروندمو بد بزنه و نمیدونم چرا همچین رفتاری میکنم واسم تعجب اوره   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فعلا همین رویه رو برو 😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...