2777
2789
عنوان

عشق من که هر روز صبح به شوقش از خواب بیدار می شم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4277 بازدید | 146 پست
نیلای امضات ؟ 🙄😢 شوخیه دیگه ؟ 😢

نه😄واقعنی

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اسی روح پدرت شاد اتفاقا منم استخونارو میدم گربه یا سگ برنج اضافی و برنجای کنار سفره رو میریزم تو باغچه خونم هرروز پرنده ها میخورن یه وقتی غذا روپشت بوم خونم میریزم میگم ثواب همه ی اینها برسه به اموات 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای دهنم اب افتاد چه کبوتر های خوش مزه و چاقی

منم می خوام از این به بعد غذا بزارم بعد بگیرم بخورمشون  

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  

سلام عزیزم منم عاشق پرنده هام خیلی مواظبشون باش من ک عاشقشون شدم اونام قطعاباتو انس گرفتن مطمئن باش اونام حضورتورودرک کردن هروز میان اونجا واسشون غذا بزاری خدا خیرت بده❤

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
وای دهنم اب افتاد چه کبوتر های خوش مزه و چاقی منم می خوام از این به بعد غذا بزارم بعد بگیرم بخورمشو ...

😐😐😐😓😓😓😓

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
چرااا ؟ نرررو من دوست دارم 😢 حداقل کم بیا ولی نرو 😩  من کاربر مریمی سابقم که میترسیدم دماغم ...

عه مریم شیرازی تویی خو😃 چطوری😂ها یادم اومد 

😍😍😍 باشه 😁نمیرم😂

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

انسانم آرزوست😍🌹بهترین کار و پر ثوابترین کار و انجام دادی الانم ک هوا سرد شده چن وقت دگ هم ک برف بی ...

آره حیوونیها 

نمی دونی چه لذتی داره وقتی می بینم جمع شدن پشت پنجره 

عه مریم شیرازی تویی خو😃 چطوری😂ها یادم اومد  😍😍😍 باشه 😁نمیرم😂

آره خودِ خودمم 😂😂😂

خوبم عزیزم تو چطوری ؟😍😍

قربونت برم به خدا دلم گرفت امضات رو دیدم 😢

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
سلام عزیزم منم عاشق پرنده هام خیلی مواظبشون باش من ک عاشقشون شدم اونام قطعاباتو انس گرفتن مطمئن باش ...

خدایی خیلی حس خوبیه حتی جوجه هاشونو که تازه پرواز یاد گرفتن میارن با نوکشون تو گلوش غذا میریزن خیلی زیاد شدن 

وای دهنم اب افتاد چه کبوتر های خوش مزه و چاقی منم می خوام از این به بعد غذا بزارم بعد بگیرم بخورمشو ...

دلت میاد؟؟؟؟ 

تو خیلی مهربونتر از این حرفایی. 

شوخی نکن