2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره ما که دختر داشتیم بگیم؟؟😁😁😁سنو ۷ هفته ۱۳۹ بود ولی هفته ۲۲ شد ۱۷۷......خالم پسر بود ۱۵۶  خواهر شوهرم پسر بود ۱۴۴ زن داییم پسر ۱۶۵ فکر نکنم ربط داشته باشه....اخه زن داداشم ۱۴۰ بود دختر بود بیشتر میگن حالت چسبیدنش به رحم مهمه و شکل پیشونی و چونه

الهم صل علی محمد و ال محمد
اشکال نداره ما که دختر داشتیم بگیم؟؟😁😁😁سنو ۷ هفته ۱۳۹ بود ولی هفته ۲۲ شد ۱۷۷......خالم پسر بود ۱۵ ...

به من توی ان‌تی جای معتبر گفت دختره ولی علایمم همه‌میگن پسره

خودمم‌میدونم دختر گل دارم😍❤❤

فردا معلوم‌میشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
به من توی ان‌تی جای معتبر گفت دختره ولی علایمم همه‌میگن پسره خودمم‌میدونم دختر گل دارم😍❤❤ فردا مع ...

منم تا ۷ ماه همه میگفتن الکی میگه دختره معلومه پسره ولی دختر شد .

منم تا ۷ ماه همه میگفتن الکی میگه دختره معلومه پسره ولی دختر شد .

علایمتون چی بود؟

من شیرینی دوس دارم ولی لواشک ملس هم میخورم

گوشت اصلا دوس ندارم

تهوع ندارم

دیگه یادم‌نمیاد

کلا یادم‌میره باردارم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
علایمتون چی بود؟ من شیرینی دوس دارم ولی لواشک ملس هم میخورم گوشت اصلا دوس ندارم تهوع ندارم دیگه ...

من رنگ پوستم خوشکل شده بود سفید و صورتی یادش بخیر😍😍😍 عاشق ترشی بودم گوشت نمیخوردم شکمم فقط بزرگ شد حتی یک ضره ورم نداشتم کلا سبک و سر حال خیلی فرز و سبک بودم ولی لبنیات فقط میخوردم و گوشت قرمز تا ۵ ماه لب نمیزدم

من رنگ پوستم خوشکل شده بود سفید و صورتی یادش بخیر😍😍😍 عاشق ترشی بودم گوشت نمیخوردم شکمم فقط بزرگ ش ...

من دماغم گنده شده و پاهام یکم ورم داره

آره لبنیات خیلی دوس دارم

علایمتون چی بود؟ من شیرینی دوس دارم ولی لواشک ملس هم میخورم گوشت اصلا دوس ندارم تهوع ندارم دیگه ...

عادت شده برا همه هرگی زشت میشه و جوش جوشی و لک میگن دختره هر کی خوشکل میشه میگن پسر...واقعا ربط نداره....ولی انتی خطا داره بلاخره کوچیکه ما داشتیم که اشتباه شد البته ۹۹ درصد درست بودن