2777
2789
شمااین تجربه روداشتین؟

من ۵ ماه اقدام به بارداری داشتم و نمیشد. دکترم برام قرص لتروزول و آمپول اچ سی جی تجویز کردن و قرار شد پریود که شدم از شب سوم قرص بخورم و روز ۱۳ برم سونو و بعدم بر اساس سایز فولیکول ها آمپول بزنم. خیلی راجبش تحقیق کردم میگفتن خود آمپولش ممکنه بتا رو به طور کاذب بالا و مثبت نشون بده بخاطر همین باید صبر کنید یه مدت زمانی بگذره از تزریق آمپول. ولی من که اون ماه پریود نشدم و آزمایش دادم و باردار بودم. دیگه به استفاده از این داروها نرسید.

در کل بی بی چک هم باید از موعدتون بگذره. مثلا خود من با اینکه ۴ روز گذشته بود یه هاله کمرنگ مینداخت که من شک داشتم. روز هفتم موعدم پررنگتر شد تازه. که همون روز آزمایش دادم و مثبت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم همون ماهی که اولین آمپول رو زدم باردار شدم اما متاسفانه سقط شد

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️