2777
2789

خواهرم پریروز که فرداش میشد شهادت حضرت امام جواد ع در حالی که نمیدونست شهادت امام هادی ع هست خواب ایشون رو میبینه

چون به جورایی رویای صادقه میزنه تعریف میکنم

خواهرم گفت:

خواب دیدم تو صحن دایره ای شکل  بزرگی هستم که چهار طرف اش حرم امام معصومی هست

داخل یکی از حرم ها نزدیک به پنجره ی بیرون که مشرف به صحن و سرای بیرونی (حیاط داخل دایره)میشد

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

من ایستاده بودم یه جماعتی از مردان ،حس کردم خلافکار دور هم جمع شدن انگار داعشی باشند

بعد جلاد نزدیکم بود در حال اماده شدن بودن سرمو بزنند

بهو دیدم یه آقای نورانی چهره اش پر از نور که عین خورشید میدرخشید و نمیشد نگاه کرد بهم نزدیک شد انگار کسی ایشون رو نمیدید حس کردم امام هادی ع هستند 

سمت راستم ایستادند و نزدیک گوش راستم دعایی خواندند گفتن برای حفظ جونت.

خواهرم نمیدونست فرداش شهادت امام هادی ع است خواب ایشونو دید

میگم رویای صادقه نیست؟ نکنه خواهرم دست داعشی کسی بیفته میترسم   

اینم بگم خواهرم عزم رفتن به کربلا نداره و میگه جای رفتن به کربلا و مکه میخوام هزینه اشو به فقیر واقعی ببخشم

پس یعنی با دشمن مواجهه نمیتونه بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد همون هزينه كربلا كه داره كمك ميكنه به نيازمند 

نتيجه شده اين خواب 

پيش معبر واقعي بايد تعبير كنه تعبير داره !

هرچند شيطان به چهره اهل بيت هم ظاهر ميشه ولي اين خواب به نظر من امام بود 

ازش دستگيري ميشه كمكش ميكنن 

توسل كنه به امام هادي ان شاءالله خيره 🌈

شايد همون هزينه كربلا كه داره كمك ميكنه به نيازمند  نتيجه شده اين خواب  پيش معبر واقعي ب ...

نه پول این حرفا رو نداره 

همینطوری میگه

امام هادی امام دهمه...

امام جواد امام نهمه...یکی نیستنا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)