2777
2789
عنوان

مسخره اس ،اما بیاید بگین چکار کنم سحرخیز باشم و کمتر بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 5879 بازدید | 104 پست
نه اما کبدم چربه خودم احتمال میدم از کبدم باشه 

برودنبال درمان....شوهرمن دوساله داره دارومیخوره...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی ناراحتم اینطوریم مثل الان که صبح و ظهر و شب خوابم

منم کل زندگیم ناراحتیه از صبح تا شب به گذشته فکر میکنم به ناحقی که در حقم شده به همه چی 

بخدا گاهی میزنه به سرم مثل این نویسنده ها بشینم بنویسم چیزی های که حالم رو بد میکنه بلکم دست از سرم بردارن 

منم گاهی اعصابم خورد باشه کل روزو خوابم 

بخدا میخوام برم دکتر بلکم یه راهکار باشه 

بدنت سرد نشده؟ اگه ب خوراکیهای سرد علاقه داری و میخوری, یکم طبعتو گرم کن و خوراکتو عوض کن

بدنم سرد سرد شده به سردی بیش حد علاقه دارم 

گرمی اصلا تازه جدیدا پلی کیستیک گرفتم و میگن از سردی 

وایی فدات بشم که این تاپیک رو زدی بخدا من که اصلا صبا بلند نمیشه می‌خوام دو بعد از ظهر خسته شدم بخدا ...

وای دقیقا حرف دل منو زدی میخوام مثل بقیه زندگی کنم 

خدا نکنه تنت سالم 

بد دردیه

وای منم دقیقا مثل شمام صب ساعت ۷بیدار میشم صبحونه شوهرمو میدم دوباره میخوابم تا ۱۱ هررکاری میکنم نمیتونم پاشم میخوام برم مجبوری ی باشگاه ثبت نام کنم ک مجبور شم صبا بیدار شم ولی بعید میدونم🤣🤣

حرفاتو قورت میدی تا شنونده شی،پره حرفی ولی میگی بزنم ک چی؟
منم تا قبل بچه همین بودم،بچه دار شو😂 ولی بخواب بابا .... دلم لک زاده واسه خواب

بچه دارم یه دختر ۵ ساله دارم بخدا دلم براش میسوزه که مامان خوابالو داره 

من دلم میخواد صبح زود پاشم صبحانه بخورم به خونه برسم راس ساعت ۱۲ نهارم آماده باشه 

اما زهی

ویتامین ب بدنت کمه یا کم خونی داری یا تیرویید دنبال حلش باش منم چند سال پیش همین بودم ...

من همه چیم نرمال هست اما یکی دوسال پیش دکتر رفتم گفتم ویتامین د س بدنم کمه