2777
2789

سلام. با ابنکه ماهانی مبلغ زیادی درامد دارم اما چند ساله که از خریدن چیزی برای خودم لذت نمیبرم. 

قبلا که درامد از خودم نداشتم، پدرم به شدت خسیس بازی در می اورد با اینکه وضع مالیش خوب بود. دو سه سالی شاید یه مانتو میخریدم، کفش هر سه سال یه بار. هر وقت میخواستم چیزی بخرم، مثلا کیف، میگشتم ارزونترینش رو پیدا کنم. اینقدر دنبال حراجی و ارزون فروشی میگشتم که وقتی یه وسیله با قیمت مناسب پیدا میکردم دیگه رغبتی به خریدش نداشتم و ازش متنفر بودم. با کفشام کم راه میرفتم تا دیر تر خراب شن. مهمونی نمیدادیم چون بابام خرج نمیکرد. 

از اون طرف میلیون میلیون به برادرم پول میداد. اونم همشو زد زمین. سر رفیق بازی و اعتیاد و ... 300 ملیون رو دود کرد رفت هوا. 

حالا که هیچ کدوم نیستن و فوت کردن، حالا که حقوق بابام به من رسیده و کل اموالش، با اینکه خودم هم کار میکنم و درامد دارم، اما از خرید کردن بدم میاد . هیچ لذتی نمیبرم. اصلا دوست ندارم برم سمت مغازه ها چیزی بخرم. 

نمیدونم چرا؟ 

شما تا حالا اینجور نبودین ؟ انگار که توی دلم تنفری از خرید کردن و خرج کردن باشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اومدم بگم اگه لذت نمیبرید لااقل بدید من لذت ببرم

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

برو پیش مشاوره.کمکت کنه گذشته رو فراموش کنی

یا کمک کن ب اونایی ک‌ندارن شاید کمبودای اونا رو جبران کنی حس خوشایندی بهت دست بده واسه خودتم خرج کنی.ب شرطی ک خودتو زیادی غرق زندگیشون نکنی ک جور دیگه نابود میشی از فکر و خیال

سعی کن به دیگران کمک کنی  برای بچه های تهیدست هدیه بخر و خیلی چیزها باعث میشه خوشحال بشی

من الان حدود 10 تومن درامد دارم. که بیشترش رو میدم به افراد دیگه و نیازمندان. اصلا بدم میاد چیزی بخرم. میرم یه ساعت میخرم. اما ازش لذت نمیبرم. چون یادم می افته که دو سال بابام حتی 4 تومن نمیذاشت توی کیف من بمونه که بدم باتری برای ساعتم. 

برو پیش مشاوره.کمکت کنه گذشته رو فراموش کنی یا کمک کن ب اونایی ک‌ندارن شاید کمبودای اونا رو جبران ک ...

من کمک میکنم اما دوست ندارم مستقیم باهاشون در تماس باشم.

حرف مشاور توی گوشم نمیره. گفتم شاید کسی اینجا با این شرایط باشه.