2777
2789
عنوان

تاپیک معجزه ها...لطفا همه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 74 پست

با ذکر ودعا هم میتونی معجزه ببینی اگه توکل داشته باشی

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خاله من در اثر تصادف ضربه مغزی شد رفت تو کما گواهی فوتشم امضا کردن بعد پنج روز معجزه وار به هوش ...

جدی؟ 

چقد خوب

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
گاهی فک میکنم نبودن خیلی بهتر از بودنه... وقتی بی هدف و بی برنامه جلو میرم

منم این حس ها ب سراغم میهد شدیــــــــــد.اما باگریه میگم خدا تو ببین حالمو.توشاهدباش.توکمکم کن.

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
بارداری بعد از ۸سال برای من با کلی مشکل اونم طبیعی و بدون دارو معجزه بود درسته که سقط شد ولی مطمعنم ...

عزییززم امیدوارم زود زود مامان بشی 

منم این حس ها ب سراغم میهد شدیــــــــــد.اما باگریه میگم خدا تو ببین حالمو.توشاهدباش.توکمکم کن.

اینکه بدونی حواسش بهت هست خیلی خوبه ...

اینکه بدونی حواسش بهت هست خیلی خوبه ...

مطمعن باش ک حواسش ب همه مون هست. 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
خیلی دیدم. خواهر من دوبا تادوقدمی مرگ رفت ولی خداروشکر برطرف شد. این یعنی خدا خودش حواسش بهمون هست ...

الان تو زندگیش تغییری بوجود اومده بعد این معجزه ها؟؟

مرسی گلم ❤با تمام وجود از خدا میخام که بهترینها رو سر راهت قرار بده وگل خنده از لبات پاک نشه

ممنونم از دعای قشنگت

بعضی وقتا اینکه نمیشه خودش معجزه هست واسه من خیلی پیش اومده ..... که بعدش فهمیدم اگر میشد خیلی بد میشد