2777
2789

پادرد شدید داشتم کلی ازمایشو عکس گرفتن اخرش نوار عصب دادم گفتن نوروپاتی داری

کسایی کا دارن یا میشناسن این بیماریو از اطرافیان بیان بگن دلیلش چی بوده و چیکار کردن و الان چطورن؟؟؟

لطفا تجربه هاتونو بگین احتیاج دارم خیلی ذهنمو درگیر کرده ای بیماری یهویی تو این سن😖😖😖😖😖😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازهدچار شده؟دکترش گفت خوب میشه یا باهاش بسازه؟

شما آزمایش بده بیین دیابت نداری...

خوب شدن کامل نداره اما با قرص تحت کنترل در میاد چون مامان من نزدیک بیست ساله دیابت داره...دکتر برا مامانم مکمل کلسیم دی با چند تا مسکن مینویسه...اونا تا حدودی دردشو کم کردن...

شما آزمایش بده بیین دیابت نداری... خوب شدن کامل نداره اما با قرص تحت کنترل در میاد چون مامان من نزد ...

منظورم نوروپاتیشه نه دیابت.والا6تا دکتر رفتم جدیدا هم رفتم پیش مغز و اعصاب علائمو گفتم خودش از نوشت بعدا دیدم دیابت توش نیست گفتم لابد علائمشو نداشتم که ننوشته ازمایشالی قبلا هم نداشتم تا حالا دیابت

داد بهم فقط شاید 10درصد دردمو خوب میکنه دیگه تحملمو بریده

دکترتو عوض کن...من مامانم خیلی دکتر برم...هیچ کدوم درست و حسابی تشخیص نمیدادن آخرش بردم یه دکتر اون تشخیص داد گفت مامانت هم آرتروز داره...دیسک کمر داره...نوروپاتی هم داره خلاصه باید کلی رعایت کنه...وسیله بیش از یه کیلو برنداره..رو پتو بخوابه...

دکترتو عوض کن...من مامانم خیلی دکتر برم...هیچ کدوم درست و حسابی تشخیص نمیدادن آخرش بردم یه دکتر اون ...

تا حالا6تا عوض کردم نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم دکترام همه قاط زدن