2777
2789
عنوان

خیانت پی درپی

835 بازدید | 73 پست

بچهاخستم خونواده شوهرم درکم نمیکنن دیگ نمیکشم...ازاول براتون توضیح میدم ک یکم دلم خالی شه..

سال ۹۰وارددانشگاه شدم بیشتردخترا درمورد یه پسری حرف میزدن ک هم خوشتیپ بود هم دخترباز ومغرور..دخترا یجوری حرف میزدن ازغرورپسره ک به هردختری محل نمیده ک من کفری شدم شرط گذاشتم ک اون پسروسرکاربذارم..حماقت کردم وازگوشی همون دخترا ب اون پسره پیام دادم اونم محل نمیذاشت بهش گفتم وقتی منودیدی اونموقع میفهمی بی محلی ینی چی...خلاصه قرارشد بیاد دانشگاه ببینمش دوستامم میگفتن عمررررا اون بیاد..ولی تا چشمم بهش افتاد دیدم زوم شده رو من..نگو تازه وارد بودم خاسته مخموبزنه...منم بهش پیام دادم گفتم همونیم ک بهت اس میداد اونم ذوق زده شد اومد طرفم.بهش گفتم این یه بازی بود حالا برو...بعد دیدم گوشیشو برداشت انگارداره باکسی حرف میزنه طرف هم داداشِ منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یک نفر فقط لایک کن تنکس

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

طرف با داداشم دوست بوده و ازروشباهتمون حدس زده کی باشم..منم رنگم پرید و دست وپام لرزید اونم گفت شوخی کردم فقط خاستم ببینم خاهر ارمانی یا نه...بعد جیم شدم..اونم ول کن نبود همش زنگ و پیام داشت بهم گفت خیلی وقته تو نختم ک ببینمت چون تورو برا ازدواج بهم معرفی کردن الانم میخام باهات اشنا بشم..گفتم شرمنده من بایه پسر دیگه دوستم گفت خودم درجریانم...همش شوک بهم وارد میشد گفت میدونم دوستیتون در چ حده ..یجوری تهدیدوار باهام حرف میزد ک یا دوست شو یا ب داداشت میگم...منم کمترازیه هفته باهاش دوست بودم ک پیشنهادازدواج داد و اومدن خاستگاری😐😐😐