2777
2789

سلاااام🥰

لطفا مسخره نکنیدااا😁 میشه بهم بگین زمان تخمک گذاری رو چجوری حساب میکنن؟🙄

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

اواسط سیکل هر خانمی پلاس یکی دوروز این ور اون ور میشه دوره ی تخمک گذاریش اگه سیکل نا منظم داری با کیت میشه فهمید 

بعدی ؟

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

14روز قبل از پری بعدی.ینی اگه قراره ۳۰ مرداد پری بشی تخمکگذاریت ۱۶ مرداده و سه روز قبل ‌وسه روز بعد ۱۶ مرداد هفته طلایی تخمک گذاریه 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من یه برنامه دارم عالیه برات بفرستم دان کنی روزای تخمک گزاری رو بهت میگه و سوالی داشته باشی میتونی ت ...

بفرست گلم

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙
من یه برنامه دارم عالیه برات بفرستم دان کنی روزای تخمک گزاری رو بهت میگه و سوالی داشته باشی میتونی ت ...

گلم میشه لطف کنی و برای منم بفرستیش....برات دعا میکنم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
روز چهاردهم پری میشه روز تخمک گذاری و در اون روز سمت چپ یا راست یاهر دو تیر میکشه

عزیزم طبق عادت هر ماه من باید امروز روز تخمک گذاریم میبود..اما هیچ علایم تخمک گذاری ندارم...بنظر شما امکان داره اصلا تخمک گذاری نداشته باشم؟ 

خواهشا اگه میدونید راهنماییم کنید..صواب داره

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
فرستادم عزیزم  عزیزم اپلیکیشن اوما را دوست دارم و به شما پیشنهاد میکنم https://ooma.org/joina ...

خیلی ممنون دوست عزیزم