2777
2789
عنوان

شده حاجتی رو با اصرار از خدا بگیرین و بعد بفهمین به صلاحتون نبوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 39 پست

من یه حاجتی داشتم خیییلی دعا کردم خدا نمیداد انقدر اصرار و التماس و نذر و ... بالاخره گرفتم بعد دیدم چقدر اشتباه کردم و چقدر عذاب کشیدم و خدا برای چی نمیداد  

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. مادرمو بعد 45 روز که سکته کرده بودن و تو کما بودن و دکترا قطع امید با حدیث کسا و دعای توسل و زیارت عاشورا و التماس به امام رضا شب تولد امام رضا پس گرفتم در حد معجزه واقعا و به شدت به زور. هفت سال زمینگیر زنده بودو روی بد و وحشتناک بچه هاشو دید و خیلی تحقیر شد و اذیت شد تمام عمرم خودمو نمیبخشم که به زور پسش گرفتم. به خاطر خودخواهی خودم مادرم 7 سال زجر کشید 

از کجا میدونی بدبخت میشدی

چون بعدا فهمیدم طرف چقدر بداخلاق و زورگو و کثیف بوده و مشروبات الکی میخورده اخلاقش مثل مردای صدسال پیش بوده و فکرمیکرده زن نوکره تو خونه دست بزن داشته و خیلی چیزای دیگه یعنی هزار بار خدارو شکر کردم  

برای خوشبختی منو عشقم یه صلوات  
بحث ازدواج برام یکم قابل هضم تره اما من از خدا سلامتی مو میخوام فکر نمیکنم بعدش پشیمون بشم😔

شاید برای شما اینه که دارید امتحان میشید نه اینکه به صلاحتون نیست 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
شاید برای شما اینه که دارید امتحان میشید نه اینکه به صلاحتون نیست 

اخه چرا باید این امتحان انقد طولانی بشه ده ساله دارم عذاب میکشم خسته شدم بخدا تو این مدت خیلی غر زدم اما هیچوقت از خدا ناامید نشدم ولی واقعا دیگه صبرم تموم شده

من یه حاجتی داشتم خیییلی دعا کردم خدا نمیداد انقدر اصرار و التماس و نذر و ... بالاخره گرفتم بعد دیدم ...

ازدواج بود؟! اگه مایل بودین توضیح میدین خواسته تون چی بوده