2777
2789
عنوان

بنظرتو از شیراز بیام بازار شوش خرید برای حمل و نقل مشکلی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشهر خودت بخر من تهرانم ازشوش خریدم چندبار رفتم عوض بلدم کردم پس دادم ...یهو میبینی درقندونا یکی نیس جاروبرقی لوله نداره خدا لعنتشون کنه...نزدیک خودت باشه راحت میبری میاری 

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
برای رفت و امد مشکلی ندارم داییم اتوبوس داره هر هفته دوبار میره و میاد برای قیمتا میگم 

عزیرم اصلا ارزشش نداره هیچ خبری نیس همه چی رو شیراز بهتر و ارزونترش داره -تازه شوش جای باکلاس و شیکی نیس ولی قیمتا گرون! یکم پایینترشم که پر معتاد -بهتره بیخیال شی واقعا زندگی و عمر ادم با ارزش تر که وقت برای این چیزا بگذاره

عزیزم برای خرید چینی و آرکوپال از سایت ها معتبر اینترنتی خرید کن خیلی عالیه. چون تنوعش بالاست قدرت مقایسه داری راحت در خونه تحویل می گیری و چینی و آرکوپال هم فقط باید شکل ظاهری و مارک خوب بخری دیگه مثل لباس نیست که بخوای پرو کنی و اینترنتی برات مشکل پیش بیاره. اما از سایت معتبر یا پیج های معتبر در اینستاگرام