2777
2789
عنوان

چقدر طول میکشه تا من بچه دار شم😭

989 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من ۱۰ ماهه اقدام کردم ولی هیچ خبری نیست این ماهم دارم پری میشم دوباره😭

۲۴ سالم بود ازدواج کردم ولی تا پارسال که ۲۹ سالم بود شرایط مالی خوبی نداشتیم و اصلاً نمیشد بهش حتی فکرم بکنیم، اما از پارسال تا الآن هر کاری میکنیم نمیشه که نمیشه😭😭😭 تا حالا کسی بوده بعد از ۳۰ سالگی ۳ تا بچه آورده باشه؟ من خیلی بچه دوست دارم

همش احساس میکنم دارم یائسگی زودرس میگیرم. سایز تخمدانم کوچیک بود توی سونو😭😭😭😭😭😭😭😭 ۱۴ میلیمتر بود یکیش اون یکی هم ۲۱، چیکار کنم؟؟!!😭😭😭

۱ونیم ساله منتظرم

عزیزم خودتو نباز

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی ها تازه 30 سالگی ازدواج میکنن. حرفا میزنی. حتما میشه اورد. درمان کن بعد زیآد بین بچه هات فاصله ننداز

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

سایز تخمدان هم مگه کوچیک میشه؟ فولیکول ها منظورته؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

اره گلم توکلت به خداباشه. دوروبرم پرهستن خانمهایی که بچه هاشون روبعدازسی آوردن. ببین خداچی ميخواد یکی بیست سالگی ازدواج میکنه وبچه اش نميشه، یکی هم چهل سالگی ازدواج میکنه وچندتاهم بچه مياره. 

عزیزم ناراحت نباش من تازه 32 سالمه ک باردارم... یکساال نیمه ازدواج کردم.... چون چند سال جلوگیری کردی واسه این تا اماده بشه برا بارداری زمان میبره

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید.. 

نگران نباش

من ۲۹سالگی تازه عقد کردم ۳۲ سالگیم دوقلو بچه دارشدم

خدابخواد یهو چندتابچه میده راحت میشی

تازه ماهی که حامله شدم فولیکولم روز ۱۵سیکلم ۱۰ و۱۲ بود

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30