2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خارج باشه خودش ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 241 پست
۲۰ ساله اونجاس دوران مجردیش ک اصلا ایران نمیومد وقتی اومد بامن ازدواج کرد ۱۰ سال بود اصلاایران نیومد ...

ستم کردن والدینش در حقت...باید اول ازدواج میگفتی شرط میذاشتی که کاراتو انجام بده بری پیشش

الانم بگو میخوای بچه ات اونجا درس بخونه بگو بچه بزرگ شده نمیشه از پدر دور باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین راضی نمیشه شماوبچه برید اونجا بگو خونه مجردیت داشته باش لااقل سایت بالا سر بچه باشه دوران نوجوا ...

بهش گفتم‌میگم‌تنهای برنمیام از پس بچه بچه بابامیخاد میگه.بچه پول میخاد امکانات میخاد ک همیچی براش فراهمه بچه بابا مبخاد چیکار

ستم کردن والدینش در حقت...باید اول ازدواج میگفتی شرط میذاشتی که کاراتو انجام بده بری پیشش الانم بگو ...

من اکن موقع بچه بودم هیچی از ازدواج سر در نمیاوردم و ازدواجمم تصمیم خونوادم بود 

خب از وقتی رفت تفکرش اینجور شد..برگ برنده ات این هست که اونجا بری..تحصیلاتت چیه،،میتونی از طریق ویزا ...

دیپلم  نزاشتن درسمو بخونم.بعد من خودم نمبتونم برم‌برا رفتن نیاز به وکالت خروج دارم‌ک اون باید بده ک نمیده