2777
2789
عنوان

بچه دوم یا شاغل شدن

483 بازدید | 46 پست

سلام خانوما بنظرتون واس بچه دوم اقدام کنم یا برم سر کار؟

چون برم سرکار دیگه بچه نمیارم بنظرتون دخترم تنها بزرگ بشه بده؟تک فرزند بمونه خوبه یا نه؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه خوبه بنظرم کارم در کنار اون

هم واسه بچه خوبه خواهر برادر داشتم هم واسه پدر و مادر

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

بچه ها ازلحاظ مالی نمیخوام برم سرکار..شوهرم میگه همین یکی بسه..دوس نداره بچه دومو..خودم موندم چیکنم..

واس آوردن بچه از لحاظ مالی مشکلی ندارم اما شوهرم میگه واسه خودت زندگی کن بچه هرچی بیشتر گرفتاریش بیشتره..

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

تک فرزندی با تربیت درست به مراتب بهتر از چند فرزندی هست 

ما تو دور اطرافیانمون زیاد تک فرزندی داریم و همشون اینقدر خوب تربیت شدن که بسیار روابط اجتماعی خوبی دارن 

همشون تحصیل کرده و موفق هستند و ذره ای لوس و از خود راضی نیستند