2777
2789

سلام بچه ها 

حالم خیلی خیلی خرابه ،حس بدبختی کل وجودمو گرفتع ،از وقتی ازدواج کردم یه روز خوش ندیدم ،خوشی ها خیلی سطحی و خیلی کم بودن ،ازوقتی باهاش ازدواج کردم اعصاب گرفتم ،بایه ادم یه دنده و لجباز چیکارکنم ،هیچ راه برگشتی هم ندارم ،ابروی پدرو مادرم میرع اگ بخوام برگردم خونشون خودمم میمیرم اخه تویه شهرستان خیلی کوچیک زندگی میکنیم ،نمیدونم از چیش بنویسم چیش بمونه ،بهم میگه اگ من اجازه ندم نمیتونی بری خونه مادرتم ،میگ با خالت چرارفت و امد میکنی ازش بدم میاد ،یااینک مثل زنای دیگ نمیتونم با دوستام یابافامیلامون رفت و امد کنم ،میگ همه جا باید بامن باشی ،میگ من گفتم بمیر باید بمیری گفتم بمون بمونی..دارم افسردگی میگیرم اخه دردمم ب کسی نمیتونم بگم ب خانوادم میگم اولنش خودشون ناراحت میشن مخصوصا مامانم بعدشم بااونا هم لج میوفته،خانواده لعنتیشم ازخداشونه 😔دلم میخواد بمیرم هیچ کاری ازدستم برنمیاد لاقل دعاکنید عمرم تموم شع راحتشم ،بچه هم ندارم چون امیدی ب زندگیم ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مردا نبايد لجبازي کني دوست منم شوهرش همينطوري بود ولي الان خيلي بهترشده ببين واقعا خالت مشگل نداره که ميگه باهاش رفت و آمد نکن يا دليل ناراحتيش از رفت و آمد با دور بريات بپرس شايد به يه راه حل خوب برسي

بعدشم مگه هر حرفی اون زد شما باید بشینی عزا بگیری .تو کار خودتو بکن .به خانواده ت بگو .چرا ابرو بره اصلا ربطی نداره . داری بخودت ظلم میکنی .زیر بار حرف زور نرو .توام ادمی یعنی چی من بگم بمیر باید بمیری .شما خیلی به شوهرت رو دادی هیچی نگفتی پررو شده احححح

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اخه چجوری ادمش کنم 😔خیلی خیلی لجبازه

با محبت. با صحبت. با س . ک . س. فیلم بازی کن که مثلا همه جوره به حرفش گوش میدی. هر کسی قلق طرفشو بهتر میدونه. فقط باید تو راه ادم کردنش صبور باشی. چون ممکن یکم زمان ببره

عزیزم اگر قصد جداشدن نداری، بااین طوری فکرکردن و وجود مشکلاتی که همممممه تو زندگی دارن خودت رو ته خط ببینی راه به هیچ جایی نمیبری، رویکردت رو به زندگی عوض کن دنبال راه حل مشکلاتت باش، از راهش و آرامش، هرقفلی کلیدی داره، که البته اصلش دست خداست، بااو خوب ببند و کمک بخواه و شروع کن به حل کردن مشکلاتت

با مردا نبايد لجبازي کني دوست منم شوهرش همينطوري بود ولي الان خيلي بهترشده ببين واقعا خالت مشگل ندار ...

بابا خب تو جمع فامیل غرورم له میشه بگن فلانی ازترس شوهرش نمیتونع ب خالش سلامم بده ،خدایی خیلی سخت میگذره روزام دارم دیونع میشم 

عزیزم اگر قصد جداشدن نداری، بااین طوری فکرکردن و وجود مشکلاتی که همممممه تو زندگی دارن خودت رو ته خط ...

یه روز باهاش رامیام دوروز سه روز اونم خوبه اما خب منم ادمم یه جا ک کم میارم نمیتونم اونم اون روی اصلیشو نشون میدع 

با محبت. با صحبت. با س . ک . س. فیلم بازی کن که مثلا همه جوره به حرفش گوش میدی. هر کسی قلق طرفشو بهت ...

محبت میکنم هرکاری میکنم چیزی ک اون داره تاوقتی من خوبم اونم خوبع اگ یکم رفتارمو عوض کنم تهدیداش شروع میشع😔