2777
2789

من و شوهرم 4 ساله ازدواج کردیم البته یکسال هم عقد بودیم جمعاا 5 سال. از اول شکر خدا بخاطر اخلاق خوب و صبوری زیادی که همسرم داشت و داره خیلی با هم بحث نداشتیم و نداریم . الان نزدیک یکساله یه قانونی گذاشتیم به نام 5 دقیقه طلایی . یعنی چی ؟ یعنی هر بحث و دلخوری که پیش بیاد فقط 5 دقیقه وقت داریم تا تمومش کنیم و همه چیز به حالت عادی برگرده وگرنه طرف مقابل حق داره هر شرطی رو که دوست داره بزاره و هرکاری که بگه طرف مقابل باید انجام بده . البته یادآوری این قانون هم بعد از اتمام بحث امتیاز داره . معمولا من یادم میره و وقتی هم که تو قیافه ام یا دلخورم همسرم زیر لب زمزمه میکنه 5 دقیقه طلایی و من هم صورتش ر و میبوسم و همه چیز تموم میشه . شما هم امتحان کنید خیل ی باحاله

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

😕😂والا ما از اینا قانون ها نداریم اما کلا نمیزاره قهر کنم😂😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من انقدر بد اخلاقه ک او نلحظه خون خونشو میخوره اینحرفا کدومه؟؟ 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
خب تو بهترین شوهر دنیا رو داری ک جواب داده 😄😄

خوب بهترین شوهر دنیا هم از اول که بهترین شوهر دنیا نبوده اگه هم بوده نیاز به نگهداری و پشتیبانی و خدمات پس از فروش داره . 

شما بحث نمی کنید بازی می کنید...بیا ببین ما چه بحثایی می کنیم که دبیرکل سازمان ملل با هزار تا برجام ...

اوه اوه . نه بخدا ما ه م بحثای جدی میکنیم ولی خوب همیشه یه نفر باید کوتاه بیاد دیگه . یا بزنه تو فاز مسخره بازی و لوس بازی . 

خیلی خوبه.این قانون درمورد شوهرم قطعا جواب میده اما درمورد خودم گمون نکنم!5 دقیقه کمه!!! شوهرم میگه وقتی عصبانی میشی یا لج میکنی تا دهنمو.......نکنی ول کن نیستی!  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من وقتی عصبانی میشم طول میکشه تا به حالت عادی برگردم 😣

اصلا هم نمیتونم توی اون لحظه کسی رو بوس کنم 😂

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی