2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاملگی غمه . مثلا اگه ۴ ماهش بوده یعنی ۴ ماه غم داشته و ۵ ماه دیگه هم ادامه داره تا فارغ شدن 

خواب دیدم فقط یکی بهم گفت مادرت حاملس نه اینکه شکمش بزرگ شده باشه، یعنی غم داره عزیزم 😢😢😢😢

بگو اگه بدونم میگم.

اس جان با اجازه.

خواب دیدم دارم از طرف یه اداره میرم سفر، چارمشکی سرم بود، بخاطر شرایط اون اداره،  دوست پسر سابقم اومد پیشم نشست، گفتم‌اینجا رو میشناسی؟ گفت آره، خلاصه بدرقه کرد رفتم، ولی توو راه بهم زنگ زد، گفتم الو ، حرف نزد کلی فهمیدم دوست پسرمه، بعدش حرف زد ولی یادم نیست چی گفت. کلا از خوابم راضی بودم. دوسه هفته پیش بود، حتا قبل از خواب هم بهش فکر نمیکردم 

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
اس جان با اجازه. خواب دیدم دارم از طرف یه اداره میرم سفر، چارمشکی سرم بود، بخاطر شرایط اون اداره، & ...

این ک از خوابت راضی بوده خیلی خوبه و باعث تعبیر خوب میشه.

سفرم ک خوبه و یه تغییر تو زندگیته.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
این ک از خوابت راضی بوده خیلی خوبه و باعث تعبیر خوب میشه. سفرم ک خوبه و یه تغییر تو زندگیته.

دوس پسر سابق چیه این وسط؟ ازش خبر ندارم

دوس پسر سابق چیه این وسط؟ ازش خبر ندارم

من تجربه ی خودمو بگم اون هیچ تعبیری نداره.

من خیلی خواب از کسایی ک خیلی وقته ندیدمشون دیدم ولی هیچ اثری ازشون تو زندگیم ندیدم.

البته اقوام و فامیل ک خوابشون رو ببینم رو اکثرا یه خبری ازشون میشنوم فرداش

ولی دوست پسر و نه تا حالا نشده خوابشو ببینم و خبری بشه.

البته شنیدم ک میگن طرف بهت فکر میکرده ک تو خوابشو دیدی

ولی من مطمئن نیستم

اللّهم عجّل لولیک الفرج
من تجربه ی خودمو بگم اون هیچ تعبیری نداره. من خیلی خواب از کسایی ک خیلی وقته ندیدمشون دیدم ولی هیچ ...

یه بار خواب دیدم خونشون خیلی شلوغه، بیدار شدم فک کردم قراره بیاد منو بگیره. اما بعد از سالها بهم زنگ زد.