2777
2789
عنوان

سفره صلوات حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا(س)

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 68 پست
من ١٠٠تا ميفرستم همه خانوما و استارتر هم به اميد خدا حاجت روا بشن

قبول حق .حاجتتون روا

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم ۲۰ تا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم صدتا میفرستم تورو خدا برام دعا کنین خدا این حاجت منو به بهتری نحو بده خیلی وقته منتظرم ❤️

هرکی دعا کرد لایک کنه فداتون منم براتون صلوات میفرستم

میشه یه صلوات مهمونم کنین❤️🌹
من تعداد نمیگم تا شب هرچی بتونم میفرستم....ان شاللههههه همتون حاجت روا شین و شما استارتر عزیزم....من ...

باشه عزیزم.قبول حق .حاجتتون روا

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
منم صدتا میفرستم تورو خدا برام دعا کنین خدا این حاجت منو به بهتری نحو بده خیلی وقته منتظرم ❤️ هرکی ...

عزیزم ان شاالله به بهترین شکل خیلی زود حاجتت برآورده میشه

قبول حق

300تا من

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن