2777
2789
عنوان

ی نفر اینو بگه،چی ج میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 22 پست
توهم بگو عقل که کم باشه فکر منحرف میره. دیگه بهتر به ذهنم نرسید😁

وای

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکل اینجاس ک نمی تونم تعریف کنم    

دروغاشو باور میکنی.فکر یارو یاور میکنی.حرفاشو باور میکنی

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
بگو دهنم ک گرسنه باشه گه میخوره

اینو بگم که حکم مرگ خودمو صادر کردم

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
  اینو بگم که حکم مرگ خودمو صادر کردم

اگر گفته ینی من اینجام وای تو حرف ی پسر ک دروغ میگرو باورمیکنی.بگو خب تو راستشو بگو ک من باور کنم من قلبم گرسنه نیست فقط نمیخام همرو بد ببینم

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
از نظر من يعني اينكه اگر قلب شما تشنه محبت باشه حتي به دروغ هم بهتون محبت بشه بازم باور ميكنيد مثل گ ...

حالا جوابش از نظر من 

اين فقط يه جمله س و در عمل هر انساني بايد عواقب كاري رو كه انجام ميده و ميپذيزه در نظر بگيره اگر اين جمله در مورد شكم بود ميگفتيم مهم نيست طرف هرچي بهش ميدن ميخوره اون لحظه بعدش كه ديد با ذائقه ش جور نيست خودبه خود استفراغش ميكنه و ٢ روز دل درد و تمام اما در مورد چيزي كه با روح و روان ادم بازي ميكنه بايد محتاط تر بود چون نميشه استفراغش كرد اگر هم بشه تاوان سختي داره و ممكنه اينده مون رو تباه كنه 

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد

بگو چه فایده بالای خط فقر باشی و زیر خط فهم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش