2777
2789
عنوان

کار خونگی سراغ دارین؟

313 بازدید | 22 پست

ب شدت ب پول نیاز دارم و با وجود نوزاد فقط میتونم تو خونه کار کنم.چیکار کنم درامد داشته باشه؟بجز آشپزی و خیاطی؟هم اکنون نزازمند همفکریتون هستم😁مستاجرم و باید اجاره بیشتری بدم.

خدایا مرسی برا همه داشته هام.بجز مادر شوهرم🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی از تزدیکان نیست باهم سبزی پاک کنید و بشورید و بندازین تو دستگاه خورد کنی؟یا از مغازه دارای اطراف بپرس سبزی پاک کرده نمیخرن ازتون؟من خودم همیشه سبزی پاک کرده از سوپری میخرم

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
منم خیلی دنبالش رفتم ،یه کار پیدا کردم ۴ متر ملیله دوزی فقط ۴ هزار.روزنامه هم که شده ۲۰۰۰ آدم اصن نم ...

این خیلی کمه درامدش

رب گوجه درست کن بعد تو برنامه ی دیوار شهرتون یا گروه های واتساپی و تلگرامی تبلیغ کن . با کم شروع کن انشاالله اگه کارت گرفت سفارش بگیر

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
کسی از تزدیکان نیست باهم سبزی پاک کنید و بشورید و بندازین تو دستگاه خورد کنی؟یا از مغازه دارای اطراف ...

نه کسی باهام پاک نمیکنه.خونمم کوچیکه خیلی کوچیکه

تو دیوار یه اگهی بسته بندی حبوباتو دیدم هر بسته ۲۵۰۰ تومن وسایل و ابزار بسته بندیم خودشون میدادن هفته ای ۲۵۰ کیلو حبوبات برات میفرستن 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

رب گوجه درست کن بعد تو برنامه ی دیوار شهرتون یا گروه های واتساپی و تلگرامی تبلیغ کن . با کم شروع کن ...

حیاط و تراس ندارم آشپزخونمم خیلی کوچیکه و اصلا نمیشه توش خیلی آشپزی کرد لز ی طرفم باید جوری کار کنم بچه ۶ ماهم چیزیش نشه