2777
2789

عزیزم زمان قدیمم بوده،فقط فرقش این بود ک وقتی طرف میمرد نمیفهمیدن چرا مرد،مبگفتن فلانی مرد اگاهی نبود

ولی الان اگاهی دارن مردم میرن دکتر میفهمن چشونه بعد میگن چقد سرطان زیادشده،البته ک نسبت ب زمان قدیم زیادشده،چون خوردوخوراک خوبی نداریم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم شاید خیلی هاتون بگید مزخرفه یا خرافاته یه روحانی حرف میزد درباره مرگ های زود رس و شایع شدن انواع بیماری ها میگفت خوشبختیتون رو خونه های آنچنانی و روایط عاشقانه تون رو تو فضای مجازی مثل اینستا جار نزنید یه عده ندارن عقده و حسرت میشه براشون این حسرت ها زندگیتون رو تباه میکنه مادر بزرگ منم دقیقا همین حرفا رو میزد یادمه یبار دوستم واسه پسرش جشن تولد مفصل گرفت تو خونه جدیدی که تازه خریده بودن یه هفته بعد از تولد پسرش شوهرش همینجوری بیخود و بیجهت سکته کرد 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
یه چیزی میگم شاید خیلی هاتون بگید مزخرفه یا خرافاته یه روحانی حرف میزد درباره مرگ های زود رس و شایع ...

واقعا حرفت وقبول دارم چشم زخم توقران هم اومده بترسید ازچشم زخم من خودم هرجا میرفتم بهم میگفتن اینا داداشاتن منظورشون بابچه هامن کسی باورنمیکرد الان با 26سال سن دیسک کمرگرفتم

واقعا حرفت وقبول دارم چشم زخم توقران هم اومده بترسید ازچشم زخم من خودم هرجا میرفتم بهم میگفتن اینا د ...

من کلا دیگه عکس تو اینستا نمیذارم اصلا دلیلی نداره که داشته هامونو به رخ هم بکشیم

غم و غصه 👏👏👏

کلی بچه کوچیک نوزادم دیدم  سرطان گرفتن اونم غصه میخورن؟؟

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
من اصلا نمیدونم اینستا چیه تاحالا نصب نکردم 🙈

همون بهتر که نمیدونی یه عده آدم جمع شدن اونجا تا عقده هاشونو خالی کنن

یکی کود زیاد به محصولاته که نتیتجش میشه همه موادغذایی شیمیایی شدن

یکیم اگه چرنوبیل رو دیده باشین اون اشعه ای که از سوختن راکتور هسته ای حاصل شد تو کل جهان پیچید و متاسفانه همه رو دربرگرفته

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

انشالله بلا و مريضي از همه به دور باشه به اين چيزا فكر نكنيد قديماهم از ده تا بچه كه ميزاييدن چهار پنج تاش ميموند.الان هم مريضي هست چون فشار روي مردم زياده....خدا خودش آخر و عاقبت همه را بخير كنه.

یه روز خوب میاد