سلام بچه ها وقت بخیر من تازه نامزد کردم و پس فردا وقت عقد دارم قبل اینکه نامزد کنم با هیچ پسری دوست نبودم برا همین عشوه مشوه و دلبری کردن بلد نیستم بی زحمت هرکدوم میاین سه چهار تا نکته بهم بگین ممنونم
نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
خودتو زیاد از حدلوس نکن .زیاد سعی کن جلوش گریه نکنی .کاری نکن .که همش دلت بخواد منتتو بکشه چون از چشمش میوفتی براش عادی میشه .جلو خودش بعدی خانوادشو اصن نگو چون به مرور زمان میگه این توی که فقط بدی خانوادمو به روم میاری .سعی کن شبا موقع خواب لباس قشنگ بپوشی یا خونه تنها بودی شب موقع خواب قبل ازاینکه بیاد تو رخت خواب ازاین شمع های قشنگ روشن کنی .واینم بگم اگر ازخانواده شوهرت ناراحت شدی همون موقع سریع بهشون بگو نزار مثل من رودلت بمونه اجی گلم انشالله خوشبخت بشی گلم .وهمیشه متنای قشنگ براش بفرست تا عادت کنه به پیام دادنای تو