سلام دوستان دخترم ۲ سالش پر شده خیلی لجبازه خیلی اذیت میکنه وقتی جایی میریم من گوشت بدنم میریزه از بس لجبازه خانواده شوهرم میگن عصبیه نمیدونم چیکار کنم و اینم بگم وقتی شوهرم دعواش میکنه باز میره نازشو میکشه اخرسرم فقط ب من میگه بلد نیستی تربیت کنی بچه رو فقط سرت تو گوشیه خسته شدم از این کلمه . قبلا دخترم خیلی حساب میبرد از من ولی ی روز دخترمو دعوا کردم شوهرم پیش دخترم منو زد چرا باهاش اینجوری رفتار میکنی از اون موقع دخترم اصلا حساب نمیبره موهای منم همش میکشه حتی موهای خودشم میکشه چون چندبار شوهرم موهای منو کشیده دخترم یاد گرفته نمیدونم چیکار کنم ک حداقل خوب تربیتش کنم ک این رفتارا و لجبازیاشو بزاره کنار ؟
رو رفتار خودتو همسرت تجدید نظر کن .من پسرم ۱۰سالشه سعی میکنم اگه میخپام کاری انجام بده اول خودم اون کار رو انجام بدم .هرگز تو دعوا با بچه شماذیا پدرش طرف اونو نگیرید .پشت هم باشید .تا بچه حساب کار دستش بیاد .بعدا با پدرش با هم صحبت کنید .تا بهترین رفتار رو انجام بدین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو این سن طبیعیه . اگر درست برخورد کنی به مرور خوب میشه. شما لجبازی نکنید . کتک نزنید و در زمان انجام کار اشتباه با اخم برخورد کنید. داد نزنید. نگران نباش. عصبی هم جد و اباد خودشونه نه بچه ۲ ساده.
همه این کارا رو میکنم ولی انگار ن انگار امروز از خونه پدرشوهرم برمیگشتم تو خیابون از بس خودشو میزد ک چرا من دمپاییو از پاش در اوردم گفتم کفش بپوش بریم خونه .