2777
2789

سلام دوستان دخترم ۲ سالش پر شده خیلی لجبازه خیلی اذیت میکنه وقتی جایی میریم من گوشت بدنم میریزه از بس لجبازه خانواده شوهرم میگن عصبیه نمیدونم چیکار کنم و اینم بگم وقتی شوهرم دعواش میکنه باز میره نازشو میکشه اخرسرم فقط ب من میگه بلد نیستی تربیت کنی بچه رو فقط سرت تو گوشیه خسته شدم از این کلمه . قبلا دخترم خیلی حساب میبرد از من ولی ی روز دخترمو دعوا کردم شوهرم پیش دخترم منو زد چرا باهاش اینجوری رفتار میکنی از اون موقع دخترم اصلا حساب نمیبره موهای منم همش میکشه حتی موهای خودشم میکشه چون چندبار شوهرم موهای منو کشیده دخترم یاد گرفته نمیدونم چیکار کنم ک حداقل خوب تربیتش کنم ک این رفتارا و لجبازیاشو بزاره کنار ؟ 

🐝🐜🐞🌳🌲🌴

رو رفتار خودتو همسرت تجدید نظر کن .من پسرم ۱۰سالشه سعی میکنم اگه میخپام کاری انجام بده اول خودم اون کار رو انجام بدم .هرگز تو دعوا با بچه شماذیا پدرش طرف اونو نگیرید .پشت هم باشید .تا بچه حساب کار دستش بیاد .بعدا با پدرش با هم صحبت کنید .تا بهترین رفتار رو انجام بدین 

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه دوس داشتی تاپیک های منو بخون!!

انشاالله اگه عمری باشه ، حتما مطلب در مورد دختر شما میزارم!!

ولی سر بسته بخوام بگم!!!!

ب هیچ عنوان دیگه جلوی بچتون دعوا نکنین!!! اشتباه محضه!!

هر عیب و ایرادی بود ، هروقت تنها بودین بهم دیگه بگین!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

تو این سن طبیعیه . اگر درست برخورد کنی به مرور خوب میشه. شما لجبازی نکنید . کتک نزنید و در زمان انجام کار اشتباه با اخم برخورد کنید. داد نزنید. نگران نباش. عصبی هم جد و اباد خودشونه نه بچه ۲ ساده.

عزیزم اینو بدون پدر و مادر ابتدا باید به تربیت و رشد خودشون بپردازند چرا که بچه ها دست پرورده پدر و مادر هستند و راهی جز این وجود نداره

و بعد این که پرخاشگری شما باعث ناراحتی و پرخاشگری کودک شده و این تاثیر شماست بر روان کودک بنابراین کودک شما در این زمینه مقصر نیست

و بعد لجبازی کودک یه بخشی به این خاطر که زیاد نه میشنوه و زیاد مقاومت نشون میدید در برابرش

قهر کن .جایزه بده و.....یا الکی گریه کن

همه این کارا رو میکنم ولی انگار ن انگار امروز از خونه پدرشوهرم برمیگشتم تو خیابون از بس خودشو میزد ک چرا من دمپاییو از پاش در اوردم گفتم کفش بپوش بریم خونه . 

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
عزیزم اگه دوس داشتی تاپیک های منو بخون!! انشاالله اگه عمری باشه ، حتما مطلب در مورد دختر شما میزارم ...

چشم حتما مرسی خانمی .

همیشه این و ب شوهرم میگم ولی باز اون کار خودشو انجام میده متاسفانه

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
تو این سن طبیعیه . اگر درست برخورد کنی به مرور خوب میشه. شما لجبازی نکنید . کتک نزنید و در زمان انجا ...

شوهرم خیلی باهاش لج میکنه میگم بهش ۲ سالشه چرا لج میکنی . وقتی با اون لجبازی میکنه موهای منو میکشه یا منو میزنه 

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
عزیزم اینو بدون پدر و مادر ابتدا باید به تربیت و رشد خودشون بپردازند چرا که بچه ها دست پرورده پدر و ...

بله همینطوره من همیشه میگم جلوی بچه با من بد حرف نزن دعوا نکن یا حتی من خودم باهاش بحث نمیکنم میگم یاد نگیره .اخر سرم میگه ن تو بلد نیستی تربیت کنی

🐝🐜🐞🌳🌲🌴