2777
2789

بچه ها این جریان کاملا واقعیه ، تمومش بدون ذره ای تغییره .

من خودم یه تجربه ی خیلی جالب دارم که مال تقریبا دو سال پیشه ، دوستم همزاد داره ، ندیدتش ها ولی میگه حسش میکنه ، مث چشمام بش اعتماد دارم ، میگه مثلا شبا یه سایه رو حس میکنه ، یا وقتی تنها میشه یه صداهایی میشنوه ، یا توی اینه که نگاه میکنه تو تاریکی یه چیز سایه مانندو میبینه ،خلاصه بگذریم، دوستم اون اوایل که همچین چیزایی رو حس میکرد خیییلی میترسید ، به خونوادش گفت مادرش بردش پیش دعانویس دعا نویسه بهش گفت که همزادت بیداره و همونجا شد که فهمید این چیزایی ک حس میکنه مربوط به همزاده ، اقا من رفتم خونشون لا وسایلش ور میرفتم فارغ از این حرفا یهو بم گفت حواست باشه دستبندارو دستت نکنی ، من اصلا اعتقاد نداشتم گفتم میترسی ببرمش برا خودم؟گف نه بخدا دعانویس بم گفته همزادت قویه فلانه اگه کسی لباستو بپوشه یا وسایلتو اسفاده کنه با طرف همراه مبشه منم خندیدم دسبندشو دستم کردم گفتم برو بابا ، گذشت من یه جایی میخواستم برم برا اولین بار ، تا حالا نه من نه دوستم از دور هم ازش رد نشده بودیم ، روز قبلش دوستم گف کاش منم میتونستم بات بیام ولی خب نمیشد خلاصع گذشت فردا شد من رفتم اونجا و برگشتم بعدازظهر رفتم پیش دوستم که براش تعریف کنم چجوری بوده چه شکلی بوده اونجا ، دوستم گف اول وایسا یچیزی بت بگم

خا

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

ذوق داشتم که سریع حرفمو بزنم گفتم چی بگو سریع گفت دیشب خواب خونه ی فلانیو دیدم ، همونجا که رفتمو میگم خندیدم بش گفتم خب؟ شتر در خواب بیند پنبه دانه ، گفت میرفتی تو حیاطش فلان شکل بود دسشویی گوشه ی سمت چپ بود فلان تا اتاق داشت رنگ دیوارا چه رنگی بود گفت و گفت و گفت به خدا همشو راست گفت ، داشتم سکته میکردم گفتم بش که همش درست بود همین شکلی بود ، از اونموقع دیگه باور کردم که همچین چیزی به اسم همزاد وجود دارع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو قبلا نگفته بودی؟انگار واسم اشناس

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
ذوق داشتم که سریع حرفمو بزنم گفتم چی بگو سریع گفت دیشب خواب خونه ی فلانیو دیدم ، همونجا که رفتمو میگ ...

خب خوابش چه ربطی به همزاد داره؟اون فقط خواب صادقه دیده منم‌میبینم و رفتی به همزاد نداره

دوستت بیماری توهم داره باید بره روانپزشک شبیه بیماری شیزوفرنی اکسیزوفرنی یه همچین‌چیزی اسمش یادم میره هی😅😂 شایدم واقعا جنه اونی که پیششه هم دکتر بره هم توخونه چندبار سوره ی بقره رو پخش کنه و بخونه و هروقت حسش کرد صلوات بفرسته و ذکر لا خولِ ولا قوهِ(قوت)الا بالله رو بگه

گفتم

گفتم قبلا شنیدما..دوستت ایینه بینی نمیکنه یا مثلا از همزادس در مورد اینده بپرسه.خودت نمیتونی

الان این همزاد دوستت همزاد تو هم هست؟چجوری رفعش میکنند؟

نه همزاد من نیست سر اون قضیه با من همراه شذه بود

همزادش براش مشکلی ایجاد نمیکنه از نوع خوبشه