2777
2789
عنوان

سرویکس ۴ میلی متر

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 97 پست
بچش چقد بود؟خیلی کوچیک بود؟اندازه کف دست بود؟

اره خیلی کوچولو بود ولی موند ماشالا

دوستمم هفته ۳۱زایید مال اونم یک و نیم کیلو بود چون بتا زده بودن بهش بچش فقط یک هفته دستگاه موند الانم پنج کیلو شده . به همین راحتیا نمیزارن بدنیا بیاد طولش میدن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
جدی میگی  اخه اگه بخوان سرویکس رو اندازه بگیرن مثانه باید پر باشه اما من هر دو سری خالی بود و ...

این بار رفتی بگو اندازشو بزنه 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی کوچولو بود ولی موند ماشالا دوستمم هفته ۳۱زایید مال اونم یک و نیم کیلو بود چون بتا زده بودن ...

خیلی سخته یه هفته بیمارستان بودم نمیدونی چه بلائی سرم آوردن الان که برگشتم تنگی نفس گرفتم کلیه هامم درد میکنه دوروز هم کلیه های بچه کار نمی کرد خدا به سر هیچکس نیاره خیلی سخت بود

خدایا شکرت تنهام نزار
منم جفتم قدامی وپایینه  یعنی خیلی باید استراحت داشته باشم اخه زیاد رعایت نمیکنم . سرویکسمو ان ...

منم مثه شمام .گفت فقط پله بالاپایین نرو و بار سنگین بلند نکن.منم میترسم از استراحت مطلق و‌ زایمان زودرس.همش استرس دارم

و خدایی که به شدت کافیست....
خب نگفت خطر داره؟؟؟استراحت کنی یا نه؟؟؟

نه بابا دکتره فقط بلد بود هرروز سونو کنه باور نمیکنی هرروز کارم گریه بود یه روز میگی اب دورش کمه یه روز میگف دهانه رحمت باره هرروز یه استرس جدید خدا لعنتش کنه

خدایا شکرت تنهام نزار
منم مثه شمام .گفت فقط پله بالاپایین نرو و بار سنگین بلند نکن.منم میترسم از استراحت مطلق و‌ زایمان زو ...

خواهش میکنم فقط استراحت بکن ...فقط دراز بکش به رحمت فشار نیاد هروقت خس کردی شکمت سفت و شل میشه برو بیمارستان چک بشی 

خدایا شکرت تنهام نزار
خواهش میکنم فقط استراحت بکن ...فقط دراز بکش به رحمت فشار نیاد هروقت خس کردی شکمت سفت و شل میشه برو ب ...

چشم.مناسفانه اصلا استراحت ندارم.راه خیلی میرم.بعد درد میگیره دلم ولی کار خونه و اینا نمیکنم زیاد.جارو هم یکم سختمه همسرم میکنه

به نظرم سونوش اشتباهه.تهرانی؟ برو پیش یه دکتر دیگه حتما.

پیش دکتر ربیعی و نوری زاده سونو شدم تو بیمارستان آرش خیر سرشون جزو بهترین دکترا هستن

خدایا شکرت تنهام نزار
پیش دکتر ربیعی و نوری زاده سونو شدم تو بیمارستان آرش خیر سرشون جزو بهترین دکترا هستن

من شنیدم مرکز نیلو معروفه تو تهران.برو اونجا.بیمارستانا زیاد دقتشون بالا نیس.بعد شما نه درد داری نه خونریزی.من تو نت خوندم علامتای زایمان زود رس درد های ریتمیک.خونریزی و ایناس

من شنیدم مرکز نیلو معروفه تو تهران.برو اونجا.بیمارستانا زیاد دقتشون بالا نیس.بعد شما نه درد داری نه ...

من از سونو دکتر مردانی اورژانسی بردنم اون بیمارستان سونو دکتر مردانی عالی بود تواینکه تشخیصشون این بود شکی ندارم چون چن جا سونو شدم ...مرکز نیلو هم اصلا خوب نیس فقط اسم در کرده توی اکثر سونو ها دست کاری میکنن بخصوص غربالگری ها که بفرستم برای سل فری و امینوسنتز که پول بیشتر بگیرن 

خدایا شکرت تنهام نزار
من شنیدم مرکز نیلو معروفه تو تهران.برو اونجا.بیمارستانا زیاد دقتشون بالا نیس.بعد شما نه درد داری نه ...

بعد اصلا مشخص نمی کنه چون من همزمان که سونو میکرد میدیدم داره دهانه رحمم باز میشه اما اصلا درد نداشتم دکتر با تعجب نگام میکرد میگف چطور درد نداری گاهی اصلا بدون علامته خیلی تو بیمارستان دیدم انقیاض داشتن و نفهمیدن یهو کیسه ایشون پاره شده بود بعد دیدن ۶یا۷ سانت باز شدن دیگ

خدایا شکرت تنهام نزار