بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
دخترم ۸ تا دندون داره. من آهن ایرانی میدم . بخوابونش. کف دستت اروم بزار رو پیشونیش بریز ته حلقش بعدم بلافاصله آب بده و مسواک انگشتی بزن
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ربطی نداره به مارکش به طرز دادانش ربط داره عزیزم باید بریزی ته حلقش و آب یا آب پرتقال بدی بعدش
منم همینجوری بهش میدم ولی آخرش ازش میده بیرون،بعدشم دیگه اصلا دهنشو باز نمیکنه که یاآب بهش بدم،قطره مولتی هم خیلی بد میخوره همشو میده بیرون،منم دو روزه بهش ندادم،😔