2777
2789
مردا واقعا بهترن من ی مدت با بهتررین مربی زن اموزشگامون بودم خل شدم

من اول یه مربی زن داشتم که درحال طلاق بود هی زنگ باشوهره وخونوادش فحش وفحش کشی یه بارم شوهر دیواتش اومد وسط راهمون جلوی ماشین گرفت من ازحال رفتم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول یه مربی زن داشتم که درحال طلاق بود هی زنگ باشوهره وخونوادش فحش وفحش کشی یه بارم شوهر دیواتش ا ...

هم خیلی حرف میزنن هم خیلی غر میزنن هم ترسوان

من مربیم ک مرد بود قشنگ میذاشت خودم برم مگر در زمانی ک حس کنه خطرناکه وارد عمل میشد

زنا از ترسشون همش دستشون رو فرمون و پاشون رو پداله

من مربیم مرد بود بار اول رد شدم جبرانی با یه خانوم برداشتم کیف کردم از آموزشش بی نهایت خوب و کامل و متهعد به کارش بود پشیمون شدپ کاش از اول مربیمو خانوم برمیداشتم تو اون دوساعت کلیم باهم گفتیم و خندیدیم امتحان افسرم دادم قبول شدم😊

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔