2777
2789
عنوان

تلاش برای یک بارداری سالم

1926 بازدید | 12 پست

سلام دوستان، روز جمعه تون بخیر.ممنون از تمامی دوستانی که این مدت سوالات من رو جواب دادند و با مهربونی هاشون حمایت کردند.متاسفانه دیروز من سقط داشتم، به دلیل تشکیل نشدن قلب جنین.دارم تلاش میکنم تا یک بارداری سالم رو تجربه کنم.بارداری قبلی ام به روش میکرو بود.ممنون میشم تجربیاتتون رو به اشتراک بگذارید.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

دیگه نمیخوام با IVF و IUI و روش های دیگه اقدام کنم.پنج سال وقتم رو گرفتند و حاصلش شد یک بارداری پوچ و یک سقط.میخوام اگر خدا بخواد طبیعی اقدام کنم.دیگه توان اون همه عمل و آمپول و استرس رو ندارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم مشکل کم تحرکی دارد و خودم هم یکم وزن اضافه کردم که باید کم کنم.برای کم تحرکی روشی دارید دوستان؟شربت خرنوب از ترکیه گرفتیم و فکر کنم موثر باشه.باز اگر شما چیزی بلدید ممنون میشم راهنمایی کنید.

تصمیمت عالیه عزیزم،،،شوهرت شلوار تنگ نپوشه،،در صورت استفاده از سیگار و مشروبات الکلی،، ترکشون کنه،، مصرف انگورشیرین و کشمش و موز و کاسنی به صورت دم کرده و عرقش،،صبحانه توی روغن زیتون پیاز سفید تفت بده با دوتاتخم مرغمحلی بده همسرت،،،ژل رویال هردوتون مصرف کنین،،،، و اینکه اضافه وزنت چون کمه مشکلی ایجاد نمیکنه،،،خواهر من با وزن بیشتر از صد کیلو خدا کمکش کرد بارداری بدون مشکلی رو پشت سر گذاشت،،پس نگرانش نباش ولی برا سلامتی ت حتما ورزش و پیاده روی داشته باش،،برات دعا میکنم برام دعا کن،،، به شوهرتم بگو باز خوبه ما تا همین حدش هم نتیجه گرفتیم چون این ینی بدنت داره برای تغییرات بارداری آماده میشه،،اینایی ک هرکاری کردن ولی نشده پس چی،،،توکل به خدا،،ان شاءالله تا کمتر از چهل روز دیگه ینی قبل عاشورا تاپیک بارداری قطعی تو بزنی و دلمونو شاد کنی

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ضمنا توسل به حضرت رقیه و حضرت علی اصغر و حضرت اباالفضل هم داشته باش،،، این سه تا غوغا میکنن برامون،،،دلم روشنه،،،آقاابالفضل رو قسم میدم به لحظه ناامیدی خودش ک امید ماهارو ناامید نکنه و وساطتمونو پیش خدا بکنه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پرنسس عزیزم با چشم های پر از اشک ب حق همین ماه محرم و روز تاسوعای عزیز دعات میکنم ک ب زودی مادر یک بچه گل سالم و صالح بشی...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تصمیمت عالیه عزیزم،،،شوهرت شلوار تنگ نپوشه،،در صورت استفاده از سیگار و مشروبات الکلی،، ترکشون کنه،، ...

ممنون عزیزدلم، متشکرم.انشالا شما هم نتیجه بگیری به حق همین روزها.

عزیزم زود ناامید نشو یکی از اشناهای ما اضافه وزن زیادی هم داشت

چندین بار تخمک انتقال داد اخرشم بعد ده سال الان یه پسر کاکل زری داره

تو اخرین بارداریش که انتقال داده بود کلا تو استراحت مطلق بود

یا یکی از همکارام با رحم اجاره ای الان یه دختر ناز و خوشگل داره

خدا بزرگه فقط باید امیدوار باشی و دست از تلاش برنداری

همسرم مشکل کم تحرکی دارد و خودم هم یکم وزن اضافه کردم که باید کم کنم.برای کم تحرکی روشی دارید دوستان ...

ما خود گیاه خرنوب رو گرفتیم اما متأسفانه بی فایده بود

💖پادشــاهِ جھـــــانِ خود  باش💖

سلام.

همسایه ما یه خانم هست که توی کار درمان ناباروی با طب سنتی هستش. لرستان هستیم اگه مایل بودین شمارشو بهتون میدم باهاش تماس بگیرید مشکلتونو بگین. بارها وبارها کسایی رو دیدم که نتیجه گرفتن

سلام عزیزم اولا امیدت  به خدا باشه منم بعد از دوبار lulدکترم گفت به علت تحرک کم اسپرم شوهرم و قاعدگی نامنظم باید ای وی اف کنم  ۱۳جنین تشکیل شد ولی به خاطر تخمک کشی آب آورد و نتونستم انتقال بدم یکماه بعد انتقال دادم و خدا بهم ی دختر داد،بعد از اون ی سری اتفاقات افتاد ک نتونستم دوباره انقال بدم ولی در عین ناباوری شش سال بعد تولد دخترم به طور طبیعی باردار شدم بدون دارو آمپول هیچی،اولا بی خیال باش ،بهش فکر نکن ،وزنت رو بیار پایین ،نزدیکیتون تو هفته دوبار در هفته باشه مثلاً جمعه ودوشنبه من خودم قبلاً روز مشخصی نداشت ولی قبل از بارداری دوم خیلی منظم بود بدون هیچ برنامه ای ک بگم چون می‌خوام باردار بشم عملا به خاطر lvfامیدی به بچه دار شدن نبود ،مرغم زیاد نخور اگه مجبور بشی فقط تو مهمونیا