2777
2789
عنوان

کار اشتباهی کردم؟

164 بازدید | 7 پست

دوستان من توی باغ زندگی میکردم بعد ۳ تا بچه گربه داشتم.. بعد ک الان واسه دانشگاه اومدم توی شهر بچه گربه هاموهمراه  خودم اوردم... الان همه‌مبگن اشتباه کردی اوردی جای بسته شون..‌در صورتی ک الان‌جلو چشمم اند خیالم راحته و بهترین غذاهارو بهشون میدم..

. اگ توی باغ تنهایی رهاشون میکردم از گشنگی میمردند...

بنطدتون کار درست یا اشتباهی کردم اوردم پیش خودم؟ تازه ۳ ماهشونه من‌مطمینم بمحیط خونه عادت میکنند

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درستی کردی نمیدونم چرا مردم تو همه چی میخوان نظر بدن در حالی ک در حد بز بارشون نیست

همه میگن عذاب وجدان نداری.. در صورتی ک من همین پریروز رفتم دامپزشکی تمام وسایل مورد نیاز ی گربه توی خونه رو خریدم...

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

کار خوبی کردی

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

همه میگن عذاب وجدان نداری.. در صورتی ک من همین پریروز رفتم دامپزشکی تمام وسایل مورد نیاز ی گربه توی ...

کاملا کارت درسته

اصلا گربه ها تو خونه اذیت نمیشن حتی مسافرت بری بعد چند روز برگردی کاملا اوکین