2777
2789

بچه ها باید براش ببندم تا یکم اروم قرار بگیره دلیلشو میدونید شما نگرانم ؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كمبود كلسيم يا د داره بچه خواهرم اينجوره

یک ساله بود بردم ازمایش کمبود د داشت 

امپول ویتامین دی زدن خوب شد 

یعنی ممکنه از دوباره کمبود گرفته باشه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
یک ساله بود بردم ازمایش کمبود د داشت  امپول ویتامین دی زدن خوب شد  یعنی ممکنه از دوباره ...

اره ببرش دكتر شوخى نگير من الان خواهرزادم تحت درمانه خداروشكر درداش كمتر شده ولى كامل خوب نشده دكتر علاوه بر قرص و امپول يه پماد مسكن گياهى با باندكشى هم داده گفته موقع خواب پاشو ماساژ بده ببند

خب پس نه کمبود کلسیمه

واقعا 

اصلا روزا هیچ دردی نداره فقط شبها اونم بعضی شبا اونم یه پاش هست

یه لحظه هم نمیشینه همش در حال بازیه 

ماستو پنیرو دوغ و شیر هم زیاد میخوره 

سلام کوکیماجان خوبید

پسرمنم همین مشکل دارن 

ازکمبودویتامین دی میشه گاهی 

اما ضعف مفاصل هم میتونه باشه که پسرم هروقت بدوبدوزیاد کنه اون روز پاش درد میگیره 

اگرهفته یک یا دوبارپای مرغ بهشون بدید عالیه امافقط پای مرغ 17 ساعت بزار بپزه وابش بده بخوره 

مطمئن باش خوب میشه 

گاهی هم ممکن به دلیل دررفتگی لگن باشه که استخوانهای پا مثلا بعد یک سرماخوردگی عفونت میکنه ودرد میکنه اگردررفتگی بودتاحالاحتما مطمئن شده بودیدکه دلیلش این 

البته پسرم دررفتگی مادرزادی لگن داشتن که درصدش کم بود هرسال هم اگربتونم میرم عکس میندازم تا مطمئن بشم که هروقت رفتم گفتن مشکلی نیست رفع شده 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
سلام کوکیکاجان خوبید پسرمنم همین مشکل دارن  ازکمبودویتامین دی میشه گاهی  اما ضعف مفاصل ...

سلام عزیزم خوبی 

ممنون از اینکه جواب دادید 

میدونی فقط گاهی اوقات میگه مثلا ماهی ۳بار اینا که اونم میبندم میگه خب شدم

دکتر گفت شاید به خاطر رشدشه 

حالا پای مرغو امتحان میکنم عزیزم