2777
2789
عنوان

خواستگاری برای داداشم از دوستم

1466 بازدید | 65 پست

سلام..دخترموردنظر دوست خودمه و دوست خانوادگی‌مون که تقریبا بیست ساله همو میشناسیم.ازین دخترایی که کل عمرشو درس میخونده و اوقات فراغتشو بره کلاس ورزش و زبان و  موسیقی و کتاب بخونه..الانم دانشجوی پزشکیه..رابطه‌شون با فامیلاشون معمولیه ..یعنی زیاد نمیرن و بیان ولی خانواده ما وابسته‌ن و داداش منم دلسوز فامیل..بحث فامیل شد اینو بگم ما هنوز یسری فامیلامون توی روستا زندگی میکنن ولی اونا همشون اصطلاحا بچه شهرین و خب نتفاوت تر از فامیلای ما..یا مثلا داداشم خیلی شبا تا دیر وقت با دوستاش بیرونه..می‌دونم که توی گروه دوستای دانشگاهش دختراهم بودن و ارتباطشون خوب بود ولی نمی‌دونم دوست دختر داشته یانه ولی خب اون دختر میدونم که اصلا دور پسرا نمیره(نمیگم کی بده کی خوبه منظورم اینه که باهم فرق دارن)..

داداش من ارشده و منتظره بره سربازی و فعلا یه کار پاره وقت داره غریق نجاته.بعدم به رشته‌ش علاقه نداره واقعا که بتونه کار کنه..ولی ازش کارای دیگه بر میاد مثلا یه مدت تو قسمت فروش یه نمایندگی یه محصولات ساختمانی بود که هنوزم بخاطر قدرت بازاریابیش  میگن بیا ولی بخاطر سربازیش نمی‌ره..

خلاصه جونم براتون بگه من میگم درست نیست پا پیش بذاریم.خیلی فرق دارن باهم..ولی داداشم میگه بیست ساله میشناسیم همو..میگم اخه میشناسیمشون ولی شبیه هم نیستین شما اصلا.در ضمن عاشق چشم و ابروش نیست فقط میگه چون دختر خوبیه و خانواده‌شو میشناسیم بریم

شماها تجربه دارین فانتزیای بزرگی که تو ذهن منه رو شاید ندارین..بیاین نظر بدین

وضع مالیمونم تقریبا هم سطحیم

نه

معلومه که نمیخورن به هم

من دوست ۲۰ ساله ی خودم واسه داییش ازم خواستگاری کرد گفتم نه

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مطمینم برید قبول نمیکنه 

چون دختر داره پزشکی میخونه 

و توقعش خیلی بالاهست در این صورت 

و داداش شما هم شغل انچنانی نداره 

و نمیدونم اگه داداشتون اصرار داره برید یه سر 

پسر نازم عاشقتم  

والا یه خانم دکتر، بعید میدونم زن کسی با شرایط برادر شما بشه. ممکنه دوستی تون هم بهم بخوره. یه وقتی بین حرفا از همسر ایده آلش ازش بپرس

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

هیچ دوتا ادمی توی دنیا عین هم نیستن بعدشم برا ازدواج ک قرار نیست دقیقا مثل هم باشن مهم اینه ک معیارای اصلیشون مثل هم باشه 

ب نظر من این تفاوت هایی ک گفتی اصلا مهم نیست 

بعدشم شما با دوستت حرف بزن و نظرشو بخواه یا اینکه داداشتم باشه باهاش حرف بزنید ، نهایتشم بگه نه ، لااقل بعدا تو مدیون داداشت نیستی 

ان شاالله ک هر چی خیره پیش بیاد 

عزیزم فک نمیکنمقبود کنه. اول باید داداشت سربازیشو تموم کنه و یه کار ثابت پیدا کنه

میگه اگه سربازیمو تموم‌ کنم و بیکار باشم اون موقع اصلا دیگه قبول نمیکنن..الان اگه چیزی بپرسن میگم فعلاوسربام...خدایی منطق پسرا تو حلقم🤦‍♀️

اگه خواستی به دختره بگی لطفا همه ی ویژگی های برادرتو بهش بگو

مثلا بگو ک تا دیر وقت با دوستاشه

یا اینکه شغل مناسبی نداره و ایشون پزشکی میخونه واقعا تفاوت فاحشیه که به احتمال زیاد خود دختر با توحه به اینا قبول نمیکنه

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم