2777
2789
عنوان

شوهرم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 62 پست
حالا مثلا بره خونه مامانش ایرادی داره؟😐 شما که قراره نصف وسیله هاتونو خونش ببرید بلاخره اونم مادرشه ...

بهم اجازه نمیدن خودم واسه زندگیم تصمیم بگیرن بعدشم هیچ وقت نمیزارم وسایلام بره خونش منتظرم فقط شوهرم بیاد امروز

مامان دو قلوها 👶👶

ببخشید شوهرش تا حد دستشویی نمیتونست بره که داداشاش تو خونه باباش ازش پرستاری کردن واسه دستشویی پوشکش میکردن.ولی الان خداروشکر سالم و سرحال داره زندگیشو میکنه

مادرشوهرتم لابد فکر کرده اونجا بهتر میتونن ازش پرستاری کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هه.منم شوهرم دستش شکسته بود مادر شوهرم حسودیش میشد ک تو خونه خودمونه.تازه ما با مادر شوهرم سیزده ساع ...

عزیز دلم به نظرم کار مادرشوهرتون حسودی نیست

از کی تا حالا پرستاری کردن و زحمت کشیدن برای یه مریض حسودی میشه؟

میدونی مامانش اصن بهم اجازه کاری نمیده انگارمن بچم اصن احساس نمیکنن که این زن داره به خاطر همین منم ...

یعنی چی اجازه کاری نمیده قشنگ میزاشتی بره اونجا بالاخره اونم مامانشه توام میتونستی بری وبیای که همشم اونجا نباشی الان شوهرت پاش شکسته ممکنه بخوای لگن بزاری وبرداری کمکی میخوای واسه بلند کردنش بگو بره همونجا

میزاشتی بره تو هم خورد خورد وسایلت و جم می کردی،تا ۲۵ چیزی نمونده چه جوری هم می خوای مریض داری کنی هم وسیله جم کنی

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
ناشکر نباش خداروشکر کن کنارته اینا حل شدنیه خواهر من یه سال پیش تصادف کردن تو جاده رفتن زیر کامیون ...

وااای چه بد😔😔😔😔 پای شوهرمن پلاتین گذاشتن

مامان دو قلوها 👶👶

تو این گیرو دار تو نگرانی که شوهرت دو روز نره خونه مادرش؟😐 بذار بره نمیخورنش که. مادرشه دو روز میخواد مراقبت میکنن. نمیدونم چرا انقد عروسا در مقابل مادرشوهر جبهه گیری میکنن؟؟😧

بهم اجازه نمیدن خودم واسه زندگیم تصمیم بگیرن بعدشم هیچ وقت نمیزارم وسایلام بره خونش منتظرم فقط شوهرم ...

شوهرت خودش بلده بگه نه من تو خونه خودم میمونم.ب شوهرت بگو. زن و شوهر وکیل وصی هم هستن. از صاحبخونه یه ماه وقت بگیر. خونه هم بسپار ب بنگاه برات گیر بیارن. یکم ک شوهرت سرپا شد دو تا کارگر بگیر اسباب کشی کن.وسایلتم نبر خونه این و اون

ای خدا یکی مینالد از درد بی نوایی....

من آرزومه مادر شوهرم زنگ بزنه یک خبر بگیره انقد خانواده بی مسوولیت و خودخاه اند... خدایی اگ شوهرم شبیه نه نه اش نبود فکر میکروم سر راه گذاشتنش تو بچگی...

دختر دیوونه ای برو بذار کمک دست و کمک خرجت باشه پس خانواده واسه کیه  یک مرد پاشکسته تو جابجا کنی کمر برات نمیمونه سخته حموم کردنش دستشوویی بردنش شوهرتم گناهه بهش روحیه بده ...یک مرد نان آور الان ۳ماه بیفته خونه مگه الکیه خودش الان از حال روزش داغونه هنو بیچاره از بیمارستان نیومده میخای اذیت و ناراحتش کنی...‌

خدایا ما زنها چمووووووونه...

میزاشتی بره تو هم خورد خورد وسایلت و جم می کردی،تا ۲۵ چیزی نمونده چه جوری هم می خوای مریض داری کنی ه ...

منه بدبخت وسایلامو جم کرده بودم از شب فقط دارم با مامانم کار میکنم دوباره همشونو اوردم گذاشتم جاشون

مامان دو قلوها 👶👶