2777
2789
عنوان

خانومایی که تجربه سقط داشتین

190 بازدید | 31 پست

سلام خانوما شب همگی بخیر

۲۳ خرداد سقط داشتم اماهنوز خونریزی قطع نشده

دو روزاول خونریزیم شدید بود بعدکمترشد 

تا ۱۴تیر مثل پریود بود ولی بعد لکه بینی تا ۲۳ تیر

دوباره خونریزیم زیاد شد

دکترم میگفت تا چهارهفته طبیعیه

آمپول ویتامین k نوشت گفت بعد از ۲۴ ساعت خونریزی قطع میشه ولی قطع نشد فقط کمترشد

هنوزم خونریزی و لکه بینی دارم

۲روزپیش رفتم دکتر دارو داد

ولی هیچ تغییری نکردم

چیکارکنم؟ممنون میشم کمکم کنید

پدر سخت دلتنگم،دلتنگ تر از روزهایی که درنبودت چه سخت ردشد،دلتنگ تر از شبهای بدون تو خوابیدن... ببارامشب ای بغض ببارید قطره های داغ جدایی... که درد فراقم را شاید ذره ای تسکین دهید بشکن ای بغض آشناکه همیشه سرزده می آیی بیا ای درد همیشگی بیا و بازهم نجوایت از سر گیر...بیاکه امشب دوباره گریستم از فقدان پدر

منم پارسال ۱۲ تیر سقط کردم تا شهریور همینطور بود بعد خودش بند اومد البته ناگفته نباشه ترنسید اسید خوردم تا بند بیاد 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سر سقط دومم چهل روز خونریزی داشتم بعدش با دارو قطع شد 

اسم دارو یادم نیست ببخشید 

فقط گفتم که نگران نباشی خیلی ها اینجورین 

امیدوارم به زودی نی نی دار بشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطمئنی بقایا نداری ؟

سونو دادم بعدش

بقایا نداشتم

پدر سخت دلتنگم،دلتنگ تر از روزهایی که درنبودت چه سخت ردشد،دلتنگ تر از شبهای بدون تو خوابیدن... ببارامشب ای بغض ببارید قطره های داغ جدایی... که درد فراقم را شاید ذره ای تسکین دهید بشکن ای بغض آشناکه همیشه سرزده می آیی بیا ای درد همیشگی بیا و بازهم نجوایت از سر گیر...بیاکه امشب دوباره گریستم از فقدان پدر
برو سونو ببین بقایا داری یا ن

نداشتم 

فقط دو سی سی هماتوم داشتم

ممکنه از اون باشه؟

منم خیلی خون ریزی داشتم هی کمو زیاد میشد 

۴۰روز بعد سقط دوباره باردار شدم 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
منم پارسال ۱۲ تیر سقط کردم تا شهریور همینطور بود بعد خودش بند اومد البته ناگفته نباشه ترنسید اسید خو ...

برای منم دکتر همین قرص رو نوشته 

اما فعلا بی تاثیر بوده

نداشتم  فقط دو سی سی هماتوم داشتم ممکنه از اون باشه؟

من بعد زایمان پنجاه روز کامل خونریزی داشتم.البته نی نی هفت ماهگی پر کشید.طبیعی زایمان کردم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
منم خیلی خون ریزی داشتم هی کمو زیاد میشد  ۴۰روز بعد سقط دوباره باردار شدم

چه جالب خداروشکر زود باردار شدی

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
منم سر سقط دومم چهل روز خونریزی داشتم بعدش با دارو قطع شد  اسم دارو یادم نیست ببخشید  فق ...

مرسی عزیزم💜