2777
2789

سلام، 

من آزمایش هورمونی دادم و پرولاکتین بالا داشتم. دکترم واسم کابرگولین تجویز کرد که هفته ای یک عدد بخورم. تا حالا سه تا خوردم. اما الان چهار روز هست که پریودم عقب افتاده. بی بی چک زدم امروز که منفی شد. میخاستم بپرسم به خاطر قرص کابرگولین هست که پریود من عقب افتاده؟من کلا ماه گذشته رو از دست دادم و پریود نشدم. اصلا تا حالا سابقه نداشته که این اتفاق برای من بیفته. 

منم میخوردم خارجیشوولی منظم بود

من نمی دونم چرا این ماه پریود نشدم. بی بی چک گذاشتم منفی بود. من تا حالا سابقه نداشته که بیشتر از دو روز عقب بندازم. چهار ماه هست که دارم اقدام می کنم که پریودم نامنظم شده از چهار روز جلو انداختن تا دو روز عقب انداختن با یه سیکل ثابت. اما این ماه چهار روز عقب انداختم نمیدونم چرا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمی دونم چرا این ماه پریود نشدم. بی بی چک گذاشتم منفی بود. من تا حالا سابقه نداشته که بیشتر از دو ...

چی شد پریود شدی؟

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
چی شد پریود شدی؟

سلام من اون موقع پریود شدم بعد از پنج روز که عقب انداختم. ماه بعد آزمایش پرولاکتین دادم که نرمال شده بود. سه ماه بعد هم باردار شدم. اما متاسفانه دوباره سقط شد توی شش  هفته بدون قلب. خودم حس می کنم دوباره پرولاکتینم بالا رفته بود چون نزدیک های بارداری دوباره یکم ترشحات سفید نوک سینه هام میدیدم. الان هم که دوباره سقط کردم مطمئنم دوباره بالا رفته چون باز هم ترشح میبینم. البته دلیل سقط من این نیست