2777
2789
عنوان

هنوز اسم برا پیش دبستان انتخاب نکردیم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید منم میخواستم پیش دبستانی بزنم.خواهش میکنم شرایطشو بهم بگید

باید مراجعه کنید آموزش و پرورش شهرتون 

اونا مناطقی که به پیش دبستان نیاز داره رو معرفی میکنن 

و شما از بین اون مناطق جایی رو که دوست دارید انتخاب میکنید.البته اینو بگم بعضی شهرها زیاد سخت گیری میکنن و فقط در صورتی با پیش دبستان موافقت میکنن که از بهزیستی مجوز مهد گرفته باشی

چون طبق بخشنامه جدید آموزش و پرورش باید به کسایی که مهد کودک دارن و منقاضی پیش دبستان هستند همکاری کنه

چقدر فعال شدی تو امر کار راه انداختن به به

😁😁😁😁

اخه واسه آموزش پرورش ۸ سال باید مناطق محروم برم.همچین توانی رو در خودم سراغ ندارم.تو فکر یه پیش دبستانی ام

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
باید مراجعه کنید آموزش و پرورش شهرتون  اونا مناطقی که به پیش دبستان نیاز داره رو معرفی میکنن&n ...

ببخشيد ميشه بپرسم چقدر سرمايه لازم داره؟؟

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
باید مراجعه کنید آموزش و پرورش شهرتون  اونا مناطقی که به پیش دبستان نیاز داره رو معرفی میکنن&n ...

مدرک هم مهمه؟ مثلا با لیسانس من میتونم پیش دبستانی بزنم؟

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
ببخشيد ميشه بپرسم چقدر سرمايه لازم داره؟؟

به اندازه رهن و اجاره یه منزل+هزینه های تجهیز مهد(چون هنوز تهیه نکردم نمیدونم دقیق چقدر میشه )+یه مقدار هم برای طی کردن روند اداری (مثل سو پیشینه و تائیدیه نظام مهندسی و ..... )  

قبلا میگفتن از روی مجوز وام میدن الان دقیق نمیدونم