2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین چیکارکنم

243 بازدید | 19 پست

ماهرسال مرداد باخواهرشوهرم اینامیریم مسافرت. شوهرش راه اهن کارمیکنه. همه چیش رایگانه.. حالا امسال افتاده عید قربان. ازاونورم من یه سریا رو دعوت کردم گفتم عید قربان بیاین؟ اونروز به نوه خاله م زنگ زدم گفت اتفاقا به دخترم میگفتم چون امسال اصرارداشتین بیایم میایم. ... حالا شوهرم میگه کنسلش کن. بگو دیرتریا زودتر بیاین.درحالی که اونام باید مرخصی بگیرن.معلوم نیس چی بشه. به شوهرم میگه زشته بزاریمشون بریم. میگه یه کاریش بکن. موندم چیکازکنم.. البته مامانم و ابجیام هستن ولی من میگم زشته. چیکارکنم؟اگه به زنگ زدن باشه زنگ بزنم چی بگم؟ 

تو خونه ی خودت دعوتشون کردی نه خونه مامانت به نظرم خیلی کار زشتیه که اونا مرخصی بگیرن و بخوان بیان پیش شما شما بگین نه نمیتونم به نظرم شوهرتون باید یکم با فکر باشه و به این موضوعات بیشتر فکر کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم مهمونی رو میندازم عقب جلو..به اون فامیلمون میگم عزیزم  بجز قربان چه روز دیگه ای تعطیلی دارین تعیین کنید بیایین خونمون.

قربان دعوت خواهر شوهرم هست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تو خونه ی خودت دعوتشون کردی نه خونه مامانت به نظرم خیلی کار زشتیه که اونا مرخصی بگیرن و بخوان بیان پ ...

شوهرم میگه اونادرک میکنن. فقط دومادش باید مرخصی بگیره. بخدا موندم ازدست اینا. خداکنه نشه😢

من باشم مهمونی رو میندازم عقب جلو..به اون فامیلمون میگم عزیزم  بجز قربان چه روز دیگه ای تعطیلی ...

اونا معمولا یه روزه میان. توراهی هم میان... زنگ بزنم چی بگم؟؟