چند وقت پیش ی دوستیو دیدم محل کارم ک تغییر جنسیت داده بود من خیلی وقت بود ک ازش بی خبر بودم خلاصه بعد یکم حال و احوال شمارشو داد گف بهش زنگ بزنم ولی من زنگ نزدم تا اینکه دوباره دیدمش و حسابی دلخور بود ازم....ی قرار ملاقات گزاشت منم قبول کردم رفتم...
یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
اونجا ازم خاص مث قبلن ک دوس بودیم دوس باشیم و اینکه خیلی تنهاس....قبلا باهم دوست صمیمی بودیم....من چیزی نگفتم بهش گفتم بعدا بت زنگ میزنم حالا....ولی خب از قصد زنگ نزدم...راستش ب دلایلی گوشیمو فروختم و گوشی ندارم و از گوشی یکی دیگم ک نمیشه ب ی پسر زنگ زد...
یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
و بعد از حکم دادگاه .من موکل ترنس داشتم قاضی به رساله امام خمینی هم استناد کرده بود.
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷