کدومش بهتره میخوایم بخریم میگن سامسونگ اصل کره الآن بدون گارانتیه چون قاچاقی وارد میشن واسه همین دو دلم سامسونگ بخرم ال جی هم قبلا سرچ کردم خیلیها راضی نبودن سامسونگ رو بیشتر راضی بودن الآن سامسونگ حدود ۲۱ درمیاد اصل کره ولی بدون گرانتی و ال جی ۲۵ ولی ال جی گارانتی داره اصل کره هم هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا؟از چه لحاظ بهتره؟مگه برا شما مشکلش چیه؟برا شما دوقلو سامسونگه یا ساید؟ آخه من میخوام دوقلو بخ ...
از نظر سرما ووخنکی اصلا تو یخچال مامانم چیزی خراب نمیشه حتی اگر ی مدت طولانی بمونه, ولی مال من سریع خراب میشه, مال من یخچال فریزره, بعد کلا ال جی طبقه بندی و جاسازی یخچالش خیلی بهتره سامسونگه
مادر من یخچال سامسونگ داشت خیلی راضی بود برای جهیزیه هم برام یخچال ساید سامسونگ خرید من خیلی راضیم . سامسونگ برندیه که امتحانشو پس داده البته الان انقدر تو بازار جنس فیک و تقلبی ریخته ادم نمیدونه به کی اعتماد کنه . اگه قصد خرید دارین حتما از اصل بودن کالاتون مطمئن شین . تو این مقاله که لینکشو براتون گزاشتم یاد میده که چجوری بفهمین یخچالتون اصله یا نه امیدوارم کمکتون کنه