2777
2789
عنوان

یخچال فریزر اصل کره ال جی بهتره یا سامسونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 9766 بازدید | 25 پست
عزیزم آخه گارانتی هم باشه مگه چقد پوشش میده کلی یهانه میارن و مشکلو میندازن گردن مشتری و از زیر گارا ...

پوشش که نمیدن ولی دیگه لااقل مطمئنی اصله ولی بدون گارانتی ها رو نمیشه اعتماد کرد معلوم نیست اصل باشن 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله داری ؟چند فوته 

من مامانم سال 80ی ساید الجی خریدع, دلم میخواد بیای الان ببینی ماشالله اینقدر خوبه ک حد نداره, برای جهیزیم اشتباه کردم سامسونگ خریدم اصلااااااا ب پای الجی نمیرسه

من مامانم سال 80ی ساید الجی خریدع, دلم میخواد بیای الان ببینی ماشالله اینقدر خوبه ک حد نداره, برای ج ...

واقعا؟از چه لحاظ بهتره؟مگه برا شما مشکلش چیه؟برا شما دوقلو سامسونگه یا ساید؟

آخه من میخوام دوقلو بخرم 

واقعا؟از چه لحاظ بهتره؟مگه برا شما مشکلش چیه؟برا شما دوقلو سامسونگه یا ساید؟ آخه من میخوام دوقلو بخ ...

از نظر سرما ووخنکی اصلا تو یخچال مامانم چیزی خراب نمیشه حتی اگر ی مدت طولانی بمونه, ولی مال من سریع خراب میشه, مال من یخچال فریزره, بعد کلا ال جی طبقه بندی و جاسازی یخچالش خیلی بهتره سامسونگه

من ساید ال جی داریم  هشت سال قبل خریدم هیچ مشکلی ندارد 

زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
از نظر سرما ووخنکی اصلا تو یخچال مامانم چیزی خراب نمیشه حتی اگر ی مدت طولانی بمونه, ولی مال من سریع ...

ممنون عزیزم 

مادر من یخچال سامسونگ داشت خیلی راضی بود برای جهیزیه هم برام یخچال ساید سامسونگ خرید من خیلی راضیم . سامسونگ برندیه که امتحانشو پس داده البته الان انقدر تو بازار جنس فیک و تقلبی ریخته ادم نمیدونه به کی اعتماد کنه . اگه قصد خرید دارین  حتما از اصل بودن کالاتون مطمئن شین . تو این مقاله که لینکشو براتون گزاشتم یاد میده که چجوری بفهمین یخچالتون اصله یا نه امیدوارم کمکتون کنه

https://www.allsamsung.ir/blog/همه-چیز-درباره-یخچال-فریزر-های-سامسونگ/