یه هفته دیگه عروسیمه ((خواهشا بخونید نظرتونو بگید))
تالار رو خب من و همسرم خودمون انتخاب کردیم اما بقیه اش با خودشون بود
لباس عروسمو توی شهر ِ خودم یه خوشگل دیدم چون میخواستم بخرم خواهرشوهرم و مادرشوهرم گفتن نه بریم قم لباس بدوزیم اونجا هزینه اش مناسب تر درمیاد منم نخواستم لجبازی کنم رفتم اما رو مدلی که توی ذهنم بود پافشاری کردم تا پیدا کردم بالاخره اما چون چند بار تن پوش شده بود قرار شد برام بدوزن همونجا دوباره همون شکلی که نو باشه بماند که به خواسته خودشون رفتم اونجا
حالا سره تور و شنل بحث شده اون مزونیه گفته اگه بخواید تور و شنل کرایه کنید با تیپاکس دیر میرسه به دستتون و هزینه بیخودیه گفت توکه لباستو میخوای بخری بیا تور و شنل ِ ست اش رو هم بخر ۴۵۰ میره روی قیمت ِ لباست اما کرایه کنی تور و شنل خوب نیست نو نیست و اینا...
منم چون قراره فردا برم بگیرم لباسمو قرار شد زود خبرشو بدم که تورو شنل میخرم یا کرایه میکنم که تا فردا اماده بزاره
زنگ زدم مادرشوهرم اول هی دل دل کرد و گفت حالا صبرکن اینجا قیمت بگیریم از همینجا کرایه کنیم منم گفتم اخه اونجا ست ِ خوده لباسمه بعد گفت خب اگه خودت دوست داری برو زنگ بزن مزونیه . منم خوشحال زنگ زدم مزونیه که اره اوکی شد بزار روش
همچین ۵ دقیقه بعدش خواهرشوهرم زنگ زد گفت (برای چی میخوای بخری تور و شنلی که یه دقیقه میخوای بپوشی بعد دور میندازی)
خیلی بهم برخورد با لحن ِ تند وصدای بلند یهو گفت منم اروم جوابشو دادم اونم فهمید صداشو اورد پایین بعدش میگفت (لباس عروسم هرکی خریده پشیمونه بهت بگم حالا)
قشنگ معلوم بود داشت حرص میخورد ولی خیلی بد حرف زد باهام منم هیچی جوابشو ندادم هی غر زد گفت( اخه خیلیه ۴۵۰ پول تور و شنل بدی )
گفت( خودم لباس ۵۰۰ کرایه کردم )
بازم چیزی نگفتم آخرش فهمید زنگ زدنش و طرز حرف زدنش خیلی بد بود خداحافظی کرد