2777
2789

یه هفته دیگه عروسیمه ((خواهشا بخونید نظرتونو بگید))

تالار رو خب من و همسرم خودمون انتخاب کردیم اما بقیه اش با خودشون بود

لباس عروسمو توی شهر ِ خودم یه خوشگل دیدم چون میخواستم بخرم خواهرشوهرم و مادرشوهرم گفتن نه بریم قم لباس بدوزیم اونجا هزینه اش مناسب تر درمیاد منم نخواستم لجبازی کنم رفتم  اما رو مدلی که توی ذهنم بود پافشاری کردم تا پیدا کردم بالاخره اما چون چند بار تن پوش شده بود قرار شد برام بدوزن همونجا دوباره همون شکلی که نو باشه بماند که به خواسته خودشون رفتم اونجا

حالا سره تور و شنل بحث شده اون مزونیه گفته اگه بخواید تور و شنل کرایه کنید با تیپاکس دیر میرسه به دستتون و  هزینه بیخودیه گفت توکه لباستو میخوای بخری بیا تور و شنل ِ ست اش رو هم بخر ۴۵۰ میره روی قیمت ِ لباست اما کرایه کنی تور و شنل  خوب نیست نو نیست و اینا...

منم چون قراره فردا برم بگیرم لباسمو قرار شد زود خبرشو بدم که تورو شنل میخرم یا کرایه میکنم که تا فردا اماده بزاره 

زنگ زدم مادرشوهرم اول هی دل دل کرد و گفت حالا صبرکن اینجا قیمت بگیریم از همینجا کرایه کنیم منم گفتم اخه اونجا ست ِ خوده لباسمه بعد گفت خب اگه خودت دوست داری برو زنگ بزن مزونیه . منم خوشحال زنگ زدم مزونیه که اره اوکی شد بزار روش 

همچین ۵ دقیقه بعدش خواهرشوهرم زنگ زد گفت (برای چی میخوای بخری تور و شنلی که یه دقیقه میخوای بپوشی بعد دور میندازی) 

خیلی بهم برخورد با لحن ِ تند وصدای بلند یهو گفت منم اروم جوابشو دادم اونم فهمید صداشو اورد پایین بعدش میگفت (لباس عروسم هرکی خریده پشیمونه بهت بگم حالا)

قشنگ معلوم بود داشت حرص میخورد ولی خیلی بد حرف زد باهام منم هیچی جوابشو ندادم هی غر زد گفت( اخه خیلیه ۴۵۰ پول تور و شنل  بدی )

گفت( خودم لباس ۵۰۰ کرایه کردم )

بازم چیزی نگفتم آخرش فهمید زنگ زدنش و طرز حرف زدنش خیلی بد بود خداحافظی کرد 

اول اینکه اگه مادرشوهرم نمیخواست قبول کنه چرا پشت ِ تلفن هیچی نگفت و گفت برو زنگش بزن برای فردا بری بگیری تازه من به مادرشوهرم گفتم با دلت میگی؟ گفت اره با دلم میگم  

بعدم خواهرشوهرم چرا خودشو وسط انداخت یهو سره ظهر زنگ زد خونه مامانم غر زد و تلخ زبونی کرد و اوقات تلخی کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینقد سخت نگیر خودت اذیت میشی..منم نزدیک عروسیم همینجوری هعی حرص میخوردم از خانواده شوهرم و گریه میکردم و بی نهایت استرس داشتم ..الان که سه ماه از عروسیم گذشته کلا بیخیال شدم و میگم کاش حرص نمیخوردم 

اول اینکه من نخریدم و پشیمونم نیستم

دوم لباس سفید مراقبتش سخت هست زرد میشه بعد از مدتی

سوم اکی لباس و که خریدی این چهارصد و پنجاه و خودت بده قضیه و اعصاب خوردی رو تموم کن

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

به نظرم باید با شوهرت در میون میزاشتی نه با مادرشوهر وخواهرشوهر دومامنم خودم میخواستم لباس عروسم رو بخرم اما نزاشتن ....مهم نیست بخری هم دیگه نمیتونی بپوشی

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

حالا کارندارم به خانواده شوهرت که فضولن ولی واقعا برای چندساعت میخری؟کرایه کن دست اول 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اول اینکه اگه مادرشوهرم نمیخواست قبول کنه چرا پشت ِ تلفن هیچی نگفت و گفت برو زنگش بزن برای فردا بری ...

مهم اینه مادرشوهرت گفته اره دیگه

اون خواسته خواهرشور بازی دربیاره ولشون کن لحظه های به این قشنگیو تلخ نکن به کامت

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

عزیزم حالا با خواهر شوهرت کاری ندارم که کارش درست بود یانه، ولی به نظرم خرید لباس عروس خوب نیست چون یه روزه دیگه بعدش میخوای چیکارش کنی، و تور شنل هم واسه یه ساعت اینا میخوای ۴۵۰ بدی؟

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃