2777
2789
عنوان

بچه ها کی پایه اس 😍

106 بازدید | 13 پست

رژیم خام گیاه خواری 40روزه بگیریم؟؟؟

البته خودمم فعلا 80درصد تو فکرشم لعنتی اون بیست درصد زورش بیشتره انگار😂😂

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مرغ سوخاری و کباب و کوفته و دلمه و بال کبابی و کله پاچه نخوریم😱😱😱من نیستم😎🚶🚶🚶🚶

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

ي روزه اي  هست ما توي دينمون داريم روزه دانيال نبي ٤٠ روز فقط سبزيجات هستش و حبوبات يعني هر چيزي كه با گندم و حيوانات هست رو نميخوريم مثل نون و برنج انواع گوشت پنير و غيره خيلي خوبه هم سلامتي هم دعامون براورده بشه و چون مسلمانان هم دانيال نبي رو قبول دارن فكر ميكنم روزه مناسبي باشه 🙏🏻

یعنی مرغ سوخاری و کباب و کوفته و دلمه و بال کبابی و کله پاچه نخوریم😱😱😱من نیستم😎🚶🚶🚶🚶

ای از الان قرمه سبزی 😂

ي روزه اي  هست ما توي دينمون داريم روزه دانيال نبي ٤٠ روز فقط سبزيجات هستش و حبوبات يعني هر چيز ...

شما از اهل دراویش هستید