2777
2789

سلام دوستان من دو روز قبل از موعدم لکه بینی داشتم، چون بی بی چک هاله انداخت رفتم آزمایش دادم بتا شد 3350، رفتم دکتر گفت باید تکرار بشه اگر عدد بتا 2 برابر شده بود و لکه هات ادامه دار بود بهت شیاف میدم، تو این فاصله که من برم آزمایش مجدد لکه هام کمل قطع شده بود، بعد از آزمایش مجدد دوباره یکم لک دیدم دوباره قطع شد عدد بتای مجدد هم شد 1150،

دکترم گفت شیاف استفاده نکن چون ممکنه دفع بشه شیاف باعث میشه این پرسه طولانی تر بشه، توروخدا جوابمو بدید امکان داره عدد بتای اول اشتباه باشه، راهنماییم کنید، ممکنه دوباره بره بالا از تجربه هاتون بگید

من بتام ۹ بود ولی باردار بودم . اینقد زیاد بوده بعد افت کرده احتمال سفطش هست برا من اینطوری بود من ۴ ماهه باردار بودم قلبش واستاد . بتام ۱۵۱ هزار بود افتادم رو خونریزی اومد هزار . سقط کردنش . بعد یک ماه بتام ۱ شد

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

بالا که نمیره مگه اینکه اولی اشتباه باشه اونم باید ببینی ازمایشگاهش معتبره یانه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالا که نمیره مگه اینکه اولی اشتباه باشه اونم باید ببینی ازمایشگاهش معتبره یانه

چرا عزیزم توی بارداری شیمیایی میره بالا بعد میاد پایین

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
چرا عزیزم توی بارداری شیمیایی میره بالا بعد میاد پایین

منظورم تو بارداری سالم هست عزیزم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

هر دو رو یک جا آز دادی؟؟؟

هنوز مادر نشدم، اما می دانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده. دلم لک زده برای کودکی که جای خالیش تنها دغدغه زندگیم شده... این روزها تنها خدا می داند و می بیند که مادرانگی هایم را چگونه در تنهایی و خلوتم بروز می دهم. با کودک نداشته ام راه می روم و حرف می زنم و مدام زیر لب می گویم کی از پیش خدا می آیی؟؟؟ملاقاتت با خدا تمام نشد؟؟نمی دانی اینجا برای داشتنت هزار راه نرفته را می روم تا تو را به دست بیاورم...می دانی فرزندم تا پای جان برای داشتن رفته ام....تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تو را در آغوش بگیرم .....بیا که دیگر تاب نگاه سنگین جماعت را ندارم ... امسال هم گذشت و نیامدی و مادر نشدم اما هیچ کس نمی داند که حس مادرانگی ام از تمنای وجودم لبریز شده ... هیچ کس نمی داند درونم داغ نداشتنت مثل کوه آتشفشان در حال انفجار است.... فرزندم اینجا برای داشتنت دست بهر کاری زده ام ... هزار درد را متحمل شده ام .... انصاف نیست کسی را که برایت این همه بی تابی می کند را بیشتر از این چشم انتظار بگذاری .... من خودم را همین حالا هم مادر می دانم بخاطر حسی که برای داشتنت از وجودم لبریز شده بخاطر تمام سختی هایی که برای داشتنت از یک مادر واقعی بیشتر کشیدم.... بی منت....  اما هیچ کس مرا مادر خطاب نمی کند .... می دانی تا تورا نداشته باشم هیچ کس مرا مادر به حساب نمی آورد .... عزیزترین آرزویم ؛ بیا و رویای های مرا سروسامان بده... (خدا جون هیچوقت چیزی رو زوری ازت نمی خوام.... اگه مصلحتم نیست فقط به دلم آرامش بده ....  من یک مامان صبور می شم  ) و من بالاخره مامان شدم خدارو شکر 😍🥰😘🥳

اگر هر دو تا بتا رو توی یک آزمایشگاه دادی و دومی اومده پایین 

ممکنه خدای نکرده بارداری خارج رحمی باشه

که این خیلی خطرناکه 

و حتنا حتما برو یه دکتر متخصص و سونو واژینال بده که ساک بارداری رو ببینه 

و خدایی که به شدت کافیست.
به دکترم گفتم گفت درد داری گفتم نه گفت پس چند روز صبر کن ببینیم چی میشه

عزیزم بارداری خارج رحمی بعضیها لکه بینی دارن

بعضیها درد دارن 

بعضی ها هم هیچ علامتی ندارن

این خیلی مهمه سرسری نگیرش عزیزم

چون اگر خدای نکرده بارداری خارج رحم بودی  تا بتا پایین هست با آمپول رفع میشه 

اما اگر بالا رفت و یا خدای نکرده لوله ترکید مجبور میشی لولت رو از دست بدی