2777
2789
ولی همینکه مامان آدم بیاد خودش سوغاته!

مامان من شاغله اصلا مرخصی هم ندارم چون تو آشپزخونه کار میکنه.منم یه شهر دیگم.بخدا ۳سال پیش اومد خونم دوباره امسال اومد.من فقط آرزومه مامانم نیاز مالی نداشته باشه و بتونه زود ب زود بیاد.خداشاهده یه سر سوزنم نمیخوام

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا نمونه ی بارز یه آدم پرتوقعی.چون اصلا سوغاتی آوردن وظیفه نیست ک تازه قیمتشم تعیین میکنی...تو ا ...

به خدا پر توقع نیستم. من تو مجردی هم بر عکس داداشام خیلی بی خرج بودم. باشه دستش درد نکنه. من که جلوش چیزی نگفتم گفتم اتفاقا نداشتم دستت درد نکنه. 

حالا نظر شما هم محترمه

اتفاقا نمونه ی بارز یه آدم پرتوقعی.چون اصلا سوغاتی آوردن وظیفه نیست ک تازه قیمتشم تعیین میکنی...تو ا ...

سوغاتی آوردن وظیفه نیست، ولی اگر کسی قراره سوغاتی بیاره، در شاءن آوردنش وظیفه است

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
سوغاتی آوردن وظیفه نیست، ولی اگر کسی قراره سوغاتی بیاره، در شاءن آوردنش وظیفه است

دقیقااا،،،بحث احترامه

الان شوهر این خانم چه فکری باخودش میکنه،کیسه فریزر آخه😳

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

به خدا پر توقع نیستم. من تو مجردی هم بر عکس داداشام خیلی بی خرج بودم. باشه دستش درد نکنه. من که جلوش ...

قدر وجودشو بدون.خوش ب حالت ک مامانت وقت میکنه بیاد خونت.کاش مامان منم بتونه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
مامان من شاغله اصلا مرخصی هم ندارم چون تو آشپزخونه کار میکنه.منم یه شهر دیگم.بخدا ۳سال پیش اومد خونم ...

من و مامانم تو یه شهر هستیم ولی از همدیگه فاصله داریم.

اما اگه بیاد خونم بال در میارم.

حتی غذا میپزم میدمش ببره واسه داداشم که نخواد بخاطر اون زودتر بلند بشه.

خداروشکر وضع مالیش از من خیلی بهتره اما من واسش میبرم و ازش هیچی نمیگیرم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
دقیقااا،،،بحث احترامه الان شوهر ایگ خانم چه فکری باخودش میکنه،کیسه فریزر آخه😳

بله، منم باشم ترجیح میدم چیزی نیارن برام

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

داری میگی کسی....مادر غریبه نیست ک با کسای دیگه مقایسه بشه.اگه خواهر برادر یا هرکس دیگه بود آره ولی این مادرشه.مطمعا باش اگه میتونست اونم دلش میخواست خیلی چیزا براش ببره

از یه شهری پاشی بری شهردیگه،کیسه فریزر ببری براشون یه جوریه دیگه واقعاا

واکنش شوهرت چی بود اون وقت??

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من و مامانم تو یه شهر هستیم ولی از همدیگه فاصله داریم. اما اگه بیاد خونم بال در میارم. حتی غذا میپ ...

کار خوبی میکنی عزیزم.درستشم همینه بخدا

به شوهرم که نمیگم اونم نمیپرسه گذاشتم تو کشو

خخخخخ،،،اون صحنه دیدن داره که بنده خدا بفهمه مادرزنش براش کیسه فریزر سوغات اورده😄

داری میگی کسی....مادر غریبه نیست ک با کسای دیگه مقایسه بشه.اگه خواهر برادر یا هرکس دیگه بود آره ولی ...

من می فهمم شما چی میگی، شاید من بیشتر از شما دلم برای یه بار دیدن مامانم قنج بره، چون به رحمت خدا رفته. ولی اگه دست خالی بیان بهتره، هیییچ توقعی هم نیست، چون عمر و جوونیشونو پای ما گذاشتن